Haberler

Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu?

Güncelleme:

Kısmetse Olur yarışmacıları kaç para kazanıyor merak ediliyor. TV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan izdivaç yarışması Kısmetse Olur ekranlara geri dönüyor. Yeni yarışmacıların belli olması ile beraber Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Soruları gündeme taşındı. Peki, Kısmetse Olur yarışmacıları bölüm başı, aylık, haftalık para alıyorlar mı? İşte detaylar...

Kısmetse Olur yarışmacıları kaç para, kaç TL alıyor? TV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan izdivaç yarışması Kısmetse Olur ekranlara geri dönüyor. Yeni yarışmacıların belli olması ile beraber Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Soruları gündeme taşındı. Peki, Kısmetse Olur yarışmacıları bölüm başı, aylık, haftalık para alıyorlar mı? İşte detaylar haberimizde...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI PARA ALIYOR MU?

Eskiden Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur programı yarışmacılarının düzenli olarak maaş aldıkları iddia ediliyordu. İddiaya göre Kısmetse Olur yarışmacılarının kazançları şu şekildeydi:

KISMETSE OLUR GELİNLER EVİ YARIŞMACILARI MAAŞLARI

  • Ayça Beğen : 7 bin 500 TL
  • Cansel Çördük : 6 bin TL
  • Mehtap Taşkıran: 5 bin TL
  • Melis Buse Betkayan: 5 Bin TL
  • Hazal Atabek: 4 bin TL
  • Cansu: 2 bin 500 TL
  • Seray: 2 bin TL
  • Nur Erkoç: 7 bin 500 TL

KISMETSE OLUR DAMATLAR EVİ YARIŞMACILARI MAAŞLARI

  • Eser West: 7 bin 500 TL
  • Emre Ubeyli: 5 bin TL
  • Adnan Kızıltaş: 5 bin TL
  • Semih Kurtulmuş: 4 bin TL
  • Batuhan Cimilli: 4 bin TL
  • Murat Özbakan: 3 bin TL
  • Tankut Denker: 3 bin TL
  • Emre Gül: 2 bin TL

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI PARA ALIYOR MU?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarının yarışma boyunca para aldıkları veya ne kadar kazandıkları ile ilgili bilgi ya da açıklama bulunmamaktadır. Ancak Kısmetse Olur programının eski bölümlerindeki yarışmacıların para aldıkları iddiası ve sosyal medyada yer alan iddialara göre Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarının yarışmadan düzenli olarak maaş kazandıkları tahmin ediliyor.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI KİMLER?

Kısmetse Olur kadın yarışmacıları: Yeliz, Yaren, Şeydanur, Simge, Aybüke, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur

Kısmetse Olur erkek yarışmacıları: Serdar, Erhan, Bilek, Sedat, Erol, Zeyd, Kaan ve Oğulcan

ZEYD GÜMÜŞTUTAN:

Kısmetse Olur yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yarışmacılardan Zeyd merak konusu oldu. Zeyd Gümüştutan 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Zeyd Gümüştutan bir döneme damga vuran Göz6 yarışmasında Berna Keklikler ile yaşadığı aşk ile tanınmaktadır.

Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

AYBÜKE ÇANGAL:

Aybüke Çangal, 25 Ekim 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. TikTok fenomeni olan Aybüke Çangal, boynunda yazılı olan çakal dövmesiyle tanınmaktadır.

Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

YAREN:

Kısmetse Olur yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yarışmacılardan Yaren merak konusu oldu. Yeni sezon yarışmacılarından Yaren, "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" demiştir.

Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

CANSEL:

Kısmetse Olur yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yarışmacılardan Cansel araştırılmaya başlandı. Yeni sezon yarışmacılardan Cansel, "Ben zaten bu tektaşı kendime alabiliyorum. Önemli olan bunu bana takabilecek bir erkek." ifadelerini kullanmıştır.

Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

ERHAN SAFFAR:

Kısmetse Olur yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yarışmacılardan Erhan merak konusu oldu. Erhan Saffar 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği pırlantacılık olan Erhan Saffar, modellik yapmaktadır. En İyi Benim ve Doya Doya Moda programlarına katılmasıyla tanınmaktadır.

Kısmetse Olur yarışmacıları para alıyor mu? Kısmetse Olur yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kısmetse Olur Cansel Çördük Cansel Çördük Ayça Beğen Ayça Beğen Kanal D Kanal D Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title