Haberler

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm izle! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü tek parça izle! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasını izlemek isteyen seyirciler, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü full HD bölüm izle ve Kısmetse Olur: Aşkın Gücü tek parça izle diye araştırıyorlar. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm full HD izleme linki! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü full HD bölüm izle ve Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü son bölüm neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm tek parça izle!

Merakla izlenen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü seyirciden tam not almayı başardı. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm full HD izle ve Kısmetse Olur: Aşkın Gücü full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm tek parça izle ve Kısmetse Olur: Aşkın Gücü full HD bölüm izle diye araştırıyor. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü full HD bölüm izle! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 46. bölüm tek parça izle! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ SUNUCUSU KİMDİR?

Öykü Serter, 26 ŞubatAnkara'da dünyaya geldi. Sırasıyla TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Ayrıca kurbağalama branşında yüzücüdür.

Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu. 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında jüride Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez gibi ünlü isimler yer aldığı yapımda yine sunuculuğu Öykü Serter yapmıştı. Bir dönem Survivor Panorama programında moderatör ve sunuculuk yapan Serter, Son olarak yayınlanan Şef Akademi programının sunuculuğunu yapmaktadır. Öykü Serter, 1.67 boyunda ve 47 kilodur. Sosyal medya platformu Instagram'da @oykuserter kullanıcı adıyla yer alan güzel sunucunun 1 Milyon takipçisi bulunmaktadır.

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ 46. BÖLÜM FULL HD İZLE! (LİNK)

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANIYOR?

Efsane geri dönüyor! Aşkın gücüne inanıyor musunuz? Bir ilişkide nasıl davranılır? Doğru bildiğimiz yanlışlar neler? 9 Kadın 9 Erkek bir araya gelecek... Artık Kısmetse Olur! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü haftanın 6 günü Youtube kanalında saat 18:30'da yayınlanıyor.

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ FULL HD İZLE!

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI

Gelin adayları: Aybüke, Şeydanur, Simge, Yeliz, Yaren, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur.

Damat adayları: Zeyd, Kaan Bilek, Sedat, Serdar, Erhan, Erol ve Oğulcan.

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ FULL HD BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title