Haberler

Kırmızı Oda Tuna kim? Tuna'nın gerçek adı nedir? Gülçin Kültür kim, kaç yaşında, nereli? Gülçin Kültür dizileri ve filmleri

Güncelleme:

Kırmızı Oda Tuna kimdir? Kırmızı Oda Gülçin Kültür kimdir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Yer aldığı yapımlarla adından söz ettiren Gülçin Kültür, ekranlarda yer alıyor. Başarılı oyuncu, Binnur Kaya'nın başrolünü oynadığı Kırmızı Oda dizisinde Tuna karakterini oynamakta. Kırmızı Oda'ya yeni katılan oyuncu kim? sorusu da yanıt buldu.

KIRMIZI ODA TUNA KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde, Manolya kliniğine gelen danışanları karşılayan Tuna karakteri oldukçta fazla sevilmiştir. Tuna'yı canlandıran isim Gülçin Kültür'dür. Her cuma ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde Tuna karakterini canlandıran Gülçin Kültür hakkında detayları sizler için derledik.

GÜLÇİN KÜLTÜR KİMDİR?

Gülçin Kültür, 4 Aralık 1988 tarihinde Kırklareli'nde dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği ve Ankara Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2014 yılında evlendi. Pek çok tiyatro oyununda sahneye çıktı. ODTÜ'de akademisyenlik, Bilkent Çocuk Tiyatrosu'nda ise eğitmenlik yapmıştır.

ODTÜ'de Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı'nda master, Bilkent Üniversitesi'nde ise Tiyatro Ana Sanat Dalı üzerine doktora yapmıştır.

İlk dizi deneyimini Gülperi dizisiyle yaşadı. Tanınırlığını ise Kırmızı Oda ile elde etti.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda Tv8 Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title