Haberler

Kırmızı Oda Recai kimdir? Kırmızı Oda Nazlı'nın kocası Recai gerçek adı ne? Gökhan Yıkılkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gökhan Yıkılkan dizileri

Cuma akşamları TV8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi konusu kadar oyuncularıyla da büyük ilgi çekmektedir. Her hafta farklı psikolojik rahatsızlıkları ele alan Kırmızı Oda dizisine bu hafta iki flaş isim dahil oluyor! Kırmızı Oda Nazlı'nın kocası "Recai" kimdir, gerçek adı ne? Gökhan Yıkılkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kırmızı Oda Recai kimdir sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yerini alıyor. Gökhan Yıkılkan, Nazlı'nın (Pınar Deniz) kocası Recai rolüyle Kırmızı Oda dizisine dahil oldu! Daha fragmanlarda izleyen yüz binlerce kişi tarafından merak edilen Recai ve Nazlı'nın hikayesi merak edildi! Gökhan Yıkılkan'ın hayat verdiği Recai'nin hikayesi de Gülseren Budayıcıoğlu'nın Madalyonun İçi kitabında yer alıyor! Kırmızı Oda, Cuma akşamları 20:00'da TV8 ekranlarında! Kırmızı Oda Nazlı'nın kocası "Recai" kimdir, gerçek adı ne? Gökhan Yıkılkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gökhan Yıkılkan dizileri ve filmleri!

GÖKHAN YIKILKAN KİMDİR?

Gökhan Yıkılkan, 11 Nisan 1983 yılında Ankara'da doğdu ve 37 yaşındadır. Türk oyuncu, birçok film ve dizide rol almıştır. Gökhan Yıkılkan, 2017 yılında Belgin Erdoğan ile evlendi. Gökhan Yıkılkan, 2020 yılında Altın Palmiye'de En İyi Erkek Oyuncu ödülüne Hep Yek 3 ile aday oldu.

GÖKHAN YIKILKAN FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Film

2009 - Kanal-İ-Zasyon - Murat

2015 - Güvercin Uçuverdi - Aydın Kesme

2015 - Hep Yek - Gürkan

2016 - Güzel İkili - Zafer

2017 - Damat Koğuşu - Fatih

2017 - Hep Yek 2 - Gürkan

2018 - Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet - Aykut

2018 - Güvercin Hırsızları - Sarı Adem

2018 - Hep Yek 3- Gürkan

2018 - Oflu Hoca Trakya'da - Üzeyir

Diziler:

2009 - Medya Kralı

2011 - Adım Bayram Bayram - Bayram Bayram

2012–2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Muzaffer

2012 - 2 Yaka Bir - İsmail Ahmet

2014 - Otel Divane Hüseyin

2021 Kırmızı Oda - Recai

İnternet Dizileri:

2020 - Bir Başkadır - Hilmi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kırmızı Oda Tv8 Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title