Haberler

Kırmızı Oda Nazlı'nın arkadaşı kim? Kırmızı Oda yeni oyuncu kim? Yılmaz Kunt kimdir?

Güncelleme:

Kırmızı Oda 19 Şubat tarihinde yayınlanacak bölümde yeni oyuncu dikkat çekti. Kırmızı Oda 24. bölüm izle! Kırmızı Oda oyuncuları! Kırmızı Oda Pınar Deniz! Kırmızı Oda 25. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda Nazlı'nın arkadaşı kim? Kırmızı Oda yeni oyuncu kim? Yılmaz Kunt kimdir?

Her Cuma ekranlarda yayınlanacak Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterinin arkadaşı olarak diziye dahil olacak Yılmaz Kunt kimdir? Kırmızı Oda Nazlı'nın arkadaşı kim? Kırmızı Oda yeni oyuncu kim?

KIRMIZI ODA YENİ OYUNCU KİM? YILMAZ KUNT KİMDİR?

19 Kasım 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Yılmaz Kunt, aslen Adanalıdır. Varlıklı bir ailede doğan Kunt, Ankara Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. 2015 yılındaki Best Model of Turkey yarışmasına sıkı bir tempoyla çalışan yakışıklı oyuncu, erkekler kategorisinde birinci seçildi. Daha sonra Avrupa ve Dünya modellik yarışmalarında da birincilik elde eden Kunt, bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuğa geçti. 2015 modellik yarışmasında kadınlar kategorisinin birincisi Yağmur Ayrık ile aşk yaşayan Yılmaz Kunt, Show TV'de yayınlanan başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Aslı Bekiroğlu'nun olduğu "Sev Yeter" dizisi ile oyunculuğa giriş yaptı. Daha sonra Atv'nin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Güven Hokna ve Ali Çatalbaş gibi isimlerin olduğu "Bahtiyar Ölmez" dizisinde "Ömer" karakterine hayat verdi.

KIRMIZI ODA 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title