Haberler

Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 60. bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 61. bölüm yeni fragman çıktı mı?

Güncelleme:

TV8'in beğenilen dizisi Kırmızı Oda bugün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün ardından izleyiciler, Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 60. bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 61. bölüm yeni fragman çıktı mı? merak etti. Peki, Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Kırmızı Oda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda fragmanı nereden izlenir? İşte tüm detaylar...

Kırmızı Oda fragmanı yayında mı? TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda bugün 60. bölümü ile ekranlara geliyor. Kırmızı Oda izleyen dizi severler dizinin yeni fragmanı çıktı mı mı merak ediyor. Peki, Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar...

KIRMIZI ODA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kırmızı Oda her hafta Cuma günü saat 20:00 'da TV8'de ekranlara geliyor.

KIRMIZI ODA 61. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bugün yayınlanacak olan 60. bölümün ardından 61. bölüm fragmanı 14 Şubat tarihinde çıkacaktır.

KIRMIZI ODA 60. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla yine izleyiciyi büyüledi. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. İşte 12 Şubat Cuma günü ekranlara gelecek Kırmızı Oda'nın 60. Bölüm yeni tanıtımı. Sadi ve Dara'nın hikayesinde sona geliniyor...

Kırmızı Oda 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 59. bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 60. bölüm yeni fragman çıktı mı?

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama bir dizidir. Dizide, İstanbul'da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Hanım'a ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların hikayeleri anlatılmaktadır.

Dizinin yapım şirketi olan OGM Pictures daha öncesinde Doğduğun Ev Kaderindir sonrasında ise Masumlar Apartmanı romanlarından da uyarlama dizi yapmıştır. 2020'nin Temmuz ayında duyurulan dizinin senaristi Kızım ve Hekimoğlu'nun da senaryosunu yazan Banu Kiremitçi Bozkurt'tur. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin TV8'de yayınlanacağı duyuruldu. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

4 Eylül 2020 Cuma akşamı yayınlanan ilk bölüm, 6,10 reyting ve yüzde 19'luk izlenme payı ile AB grubunda günün en çok izlenen programı oldu.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

Binnur Kaya

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Baran Can Eraslan

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title