Haberler

Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 54. bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 55. bölüm yeni fragman çıktı mı?

Güncelleme:

TV8'in beğenilen dizisi Kırmızı Oda bugün yeni sezon 2. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün ardından izleyiciler, Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 54. bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 55. bölüm yeni fragman çıktı mı? merak etti. Peki, Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Kırmızı Oda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda fragmanı nereden izlenir? İşte tüm detaylar...

Kırmızı Oda fragmanı yayında mı? TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda bugün 54. bölümü ile ekranlara geliyor. Kırmızı Oda izleyen dizi severler dizinin yeni fragmanı çıktı mı mı merak ediyor. Peki, Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar...

KIRMIZI ODA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kırmızı Oda her hafta Cuma günü saat 20:00 'da TV8'de ekranlara geliyor.

KIRMIZI ODA 55. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bugün yayınlanacak olan 54. bölümün ardından 55. bölüm fragmanı çıkacaktır.

KIRMIZI ODA 54. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla yine izleyiciyi büyüledi. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. İşte 3 Aralık Cuma günü ekranlara gelecek Kırmızı Oda'nın 54. Bölüm yeni tanıtımı.

Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 54. bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 55. bölüm yeni fragman çıktı mı?

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama bir dizidir. Dizide, İstanbul'da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Hanım'a ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların hikayeleri anlatılmaktadır.

Dizinin yapım şirketi olan OGM Pictures daha öncesinde Doğduğun Ev Kaderindir sonrasında ise Masumlar Apartmanı romanlarından da uyarlama dizi yapmıştır. 2020'nin Temmuz ayında duyurulan dizinin senaristi Kızım ve Hekimoğlu'nun da senaryosunu yazan Banu Kiremitçi Bozkurt'tur. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin TV8'de yayınlanacağı duyuruldu. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

4 Eylül 2020 Cuma akşamı yayınlanan ilk bölüm, 6,10 reyting ve yüzde 19'luk izlenme payı ile AB grubunda günün en çok izlenen programı oldu.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

Binnur Kaya

Tülin Özen

Burak Sevinç

Meriç Aral

Halit Özgür Sarı

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Baran Can Eraslan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kırmızı Oda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title