Haberler

Kimse Bilmez 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kimse Bilmez 15. son bölüm izle

Güncelleme:

Kimse Bilmez 15. son bölümü ile dün akşam atv ekranındaydı. Son bölümden hemen sonra Kimse Bilmez 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hapise giren Ali'ye Pilot'un adı karıştırılarak saldırı yapılır fakat ilk işi hesap sormak olur. Kimse Bilmez son bölüm tamamı ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kimse Bilmez 15. son bölümü dün akşam izleyicisi ile buluştu. Ardından Kimse Bilmez 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Sevda, Uygar'ın şantajı karşısında Ali'nin onu alıkoyduğunu söylemek zorunda kalır. Bu yüzden Ali hapise girer. Diğer yandan Pilot, bulduğu mektup yüzünden Duygu ile kavga eder. Duygu'nun Ali Hoca'yı sevdiğini sanmaktadır. Bu sırada Ali'ye zehirli çay ile öldürmek isterler. Arkasında ise Pilot'un ismi vardır.

KİMSE BİLMEZ 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kimse Bilmez yeni bölümde Pilot ile Duygu, Ali Hoca'yı babasına durumu anlatmak için aracı olmasını istiyorlar. Diğer yandan ise Ali'nin eski eşi Özlem, Sevda ile tanışıyor. Sonrasında ise mahalleye gelmesi Ali'yi şaşırtıyor. Kimse Bilmez son bölüm tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uygar'ın planı gerçekleşir. Ali hapse düşer, Sevda, Uygar'ın yanında kalır. Ali hapishanede beklenmedik bir düşman edinir. Sevda, Ali'nin evinde sürpriz bir şey bulur. Pilot'sa, Duygu'nun çok önceleri Ali'ye yazdığı mektubu bulmuştur. Pilot ve Duygu arasındaki ipler kopma noktasına gelir. Öte yandan İlhan ve Meral de Pilot'un gerçek mesleğini öğrenmiştir.

Kimse Bilmez 15. son bölüm izle

UYGAR, ALİ İLE PİLOT'UN ARASINI BOZUYOR!

Kimse Bilmez son bölümde Sevda'nın suçlamayı geri alması ile dışarı çıkan Ali, ilk olarak bunun hesabını sormak ister. Duygu'ya Pilot'un yerini sorarken aralarında geçenleri öğrenir. Ali ile Pilot kavga ederler. Fakat sonrasında bu olayların arkasında Uygar'ın olduğunu öğrenir.

SEVDA'NIN SÖZLERİ UYGAR'I KURTARDI!

Ali, Uygar'dan hesap sormak için evine gider. Silahını doğrultan Ali ile Uygar arasına Sevda girer. Ve "Ben Uygar'ı seviyorum artık bunu kabul et" der. Ali ise bunun karşılığında "Bu pisliği öldürmek seni ödüllendirmek olur. Senin hakettiğin bu. Onla yaşa!" diyerek karşılık verir.

Kimse Bilmez 15. son bölüm izle

TUĞÇE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Pilot ile Duygu'nun arasını düzelir. Birlikte yemeğe çıkan ikili, ilişkilerini ilerletmek için Duygu'nun anne ve babası ile görüştürmeye karar verir. Bu sırada Tuğçe, Duygu'nun babası İlhan'a Pilot'un mafya olduğunu söyler. Bu durum karşısında İlhan, Pilot'a karşı çıkar.

ALİ KARDEŞİNİ BULDU MU?

Final sahnesinde Ali'ye olası kardeşi olabilecek kişilerin fotoğrafları gösteriliyor. Ali, gördüğü kişilerin olabileceğinden ya daha büyük ya da küçük olduğunu söylüyor. Bu sırada son fotoğraf ise Ali için tam bir şok etkisi yapıyor. Acaba Pilot, Ali'nin kardeşi olabilir mi?

Kimse Bilmez 15. son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

kavga Pilot Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title