Haberler

Kim TaeHyung kimdir? BTS grubunun üyesi Kim TaeHyung şarkı sözleri ve Instagram adresi!

Güncelleme:

Kim TaeHyung kimdir? Sorusu merak ediliyor. Asıl adı Kim Tae Hyung olan yıldız isim 30 Aralık 1995'te Güney Kore'nin Daegu kentinde dünyaya geldi. İşte BTS grubunun üyesi Kim TaeHyung şarkı sözleri ve Instagram adresi!

Ailenin en büyük çocuğu olup, bir kız bir de erkek kardeşi bulunmaktadır. Kore Sanat Okulu; Global Cyber ??Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan sanatçının küçük yaşlarında saksafon çaldığı ve şarkı sözü yazdığı bilinmekte. İşte BTS grubunun üyesi Kim TaeHyung hakkında detaylar...

KİM TAEHYUNG KİMDİR?

Kim Tae-hyungd. 30 Aralık 1995) ya da sahne adıyla V, Güney Koreli şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. Güney Koreli erkek grubu BTS'in üyesidir.

Biyografi

V, 30 Aralık 1995'te Daegu'da doğdu. V, Seul'e dönmeden önce Geochang'a taşınmıştır daha sonra da Daegu'ya geri dönmüştür. V, üç kardeşten en büyüğüdür. V'nin bir erkek kardeşi (Kim Jeong Gyu) ve kız kardeşi (Kim Eon Jin) vardır. V, 7.sınıfa giderken saksofon çalmaya başlamıştır ve 3 yıl boyunca pratik yapmaya devam etmiştir. 2014'te Kore Sanat Lisesinden Korean Arts High School mezun olduktan sonra Global Cyber Üniversitesine kaydı yapılmıştır.

Kariyeri

2013–günümüz: BTS

13 Haziran 2013'te çıkışını üyesi olduğu grup BTS'in "2Cool 4Skool" albümünün çıkış şarkısı "No More Dream"'i yayınlayarak resmi olarak çıkışını yapmış oldu. V ilk bestesini grubun The Most Beautiful Moment in Life, Part 1 albümündeki 3.şarkı "Hold Me Tight" 'ın sözlerini ve Slow Rabbit ile müzik prodüksüyonluğunu yapmıştır. Ayrıca aynı albümdeki "Boyz with fun" adlı şarkının sözlerine katkıda bulunmuştur. Bir sonraki albümleri The Most Beautiful Moment in Life, Part 2 'nin 2. şarkısı olan "Run" için sözlerinide yazmıştır. Aynı şekilde daha sonraki albümleri olan Wings için de kendi solo şarkısı "Stigma" 'nın sözlerini yazmıştır. "Stigma" Gaon Music Chart listesinde 26.sırada ve Billboard World Digital Singles listesinde 10.sıradaydı. V ayrıca grup arkadaşı J-Hope ile Jung Joon-Il adlı Güney Koreli şarkıcının "Hug me" adlı şarkısına ve Adele'in "Someone Like You" adlı şarkısına cover yapmıştır.

2016–günümüz: Solo kariyeri

V ayrıca 2016 KBS2'in Hwarang: The Poet Warrior Youth[6] adlı tarihi K-drama'da oyuncu olarak çıkışını yaptı. Grup arkadaşı Jin ile dizinin soundtrack'i "Even If I Die, It's You"[7] için işbirliği yaptı. V, 8 Haziran 2017'de BTS'in 4.yılını kutlamak için bestelediği ve grup arkadaşı RM ile söylediği şarkı "4 o'clock" 'u yayınladı.[8] 2020'nin nisan ayında Still with you şarkısını ve 2020'nin son haftasında hayranları için Snow Flower adlı şarkısını yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Münir Karaloğlu Kore BTS Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title