Haberler

Kılıçdaroğlu "Uzlaşılırsa ben adaylığa hazırım" dedi, sosyal medyadan anında yanıt geldi: Aday olma

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün katıldığı bir programda "6'lı masa benim ismimde uzlaşırsa ben aday olmaya hazırım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı, "KılıçdaroğluAdayOlma" etiketiyle paylaşımda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FOX TV'de katıldığı programda kendisine yöneltilen, "Cumhurbaşkanlığı'na aday olur musunuz?" sorusuna "6'lı masa uzlaşırsa ben hazırım" şeklinde yanıt verdi. Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, "6 lider olarak üzerinde uzlaştığımız bir zaman dilimi var. 6 ay içinde topluma nefes aldıracağız" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamaları sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı "KılıçdaroğluAdayOlma"etiketi altında paylaşımda bulunarak CHP liderinin Cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini ifade etti.

İşte o etiket:

Kılıçdaroğlu 'Uzlaşılırsa ben adaylığa hazırım' dedi, sosyal medyadan anında yanıt geldi: Aday olma



Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

500

Yorumlar (9)

bekir yapici:

sayet tezgah degilse anketlerde mansur yavas erdoganin karsisinda sansli gibi görünüyor yanliz milletimizin unuttugu bir sey var kilicdaroglu bürokrasi ve devlet kademeleri icinde yetismis devlet terbiyesi almis islerligini bilen tecrübeli bir kisidir mansur baskani ise dürüst mert caliskan biridir ama devlet yönetecek kadar donanimi varmi acaba?

65
145
yanıtYanıtla
emel emel:

bir dediğini ertesi gün unutan, unutmasa bile tam 180 derece bir yorum yapan kişi tecrübeli haaa..bu chp ,,,saahte Atatürkçülerden temizlenmeli , ama nasıl

yanıt1
yanıt0
Adsız biri:

Eğer 6 lı masanın adayı bu olursa net söylüyorum bu aday hariç kim olursa olsun oyum millet ittifakına ama bu aday olursa yeminle oy kullanmam. Ve kesin kaybederler net

107
44
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Saki millet ittifakının başka adayı olsa kazanması kesin. Hayal görmek böyle olsa gerek.

yanıt132
yanıt67
Adsız biri:

Vah zeki vah sana. Bu seçim bence kesin ve net ilk defa Tayyip Bey'in elinde değil. İlk defa bu sefer ipler muhalefetin elinde. Ya Kılıçdaroğlu v.b. gibi kesinlikle kazanamayacak birisine aday gösterip yine hüsrana uğrarlar ya da akıllıca birisine çıkarırlar ve kazanırlar. Kazanırlar da eminim

yanıt0
yanıt1
Selim :

Zeki Anti: Orman yanıyor hocam orman, Aslanla ceylan aynı yöne doğru konuşuyor.Ben sanmıyorum bu sefer Kılıçdaroğlu aday olsun.Sol görüşlü bir insan olarak inan ben de adaylığını istemiyorum. Bir Mansur Yavaş ve Bir Merak Akşener birleşimi bu ülkeyi toparlamaya yeter inan..

yanıt0
yanıt1
simit bekleyen martı:

aday gayet net ordada neyin peşindesiniz hala. Sayın YAVAŞ çözer bu işi.

4
3
yanıtYanıtla
Alper Tardulu:

Millet aday kim olacak seçimi kim kazanacak onu konuşuyor. Kim kazanırsa kazansın sanmayın ki farklı şeyler konuşulacak. Konuşulacak şeyler belli. Pahalılık dolar enflasyon başörtüsü ve sakız orucu bozarmı acabaa...

0
2
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Topları üzerine çeken yıpranma payı bırakmayan Kemal bey bakalım kimi aday gösterecek .Kendisi olursa benden de oy yok.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title