Haberler

Kılıçdaroğlu'nun yüzünü güldürecek anket! Kıl payı farkla 2. turda seçimi kazanıyor

Güncelleme:

Türkiye 28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için yeniden sandık başına gidecek. İlk turda yüzde 49.5 oy alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüzde 44.8 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha karşı karşıya gelecek.

KIL PAYI KAZANIYOR

İki lider de çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Area Araştırma da 26 ilde 24-25 Mayıs tarihlerinde 2 bin 26 kişi ile yapılan anketin sonuçlarını paylaştı. Çalışmada; "Kararsızlar/Sandığa gitmeyecek" yanıtları dağıtıldıktan sonra "Recep Tayyip Erdoğan" yanıtı verenler katılımcıların yüzde 49.4'ünü oluştururken; "Kemal Kılıçdaroğlu" diyenler yüzde 50.6 oldu.

Kılıçdaroğlu'nun yüzünü güldürecek anket! Kıl payı farkla 2. turda seçimi kazanıyor

İLK TUR TAHMİNLERİNDE DE KILIÇDAROĞLU ÖNDEYDİ

Area Araştırma 14 Mayıs seçimleri için yaptığı ankette ise Kılıçdaroğlu'nun yüzde 49.1, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 46.1, Sinan Oğan'ın yüzde 3.5 oy aldığı çalışmasını yayınlamıştı.

Kılıçdaroğlu'nun yüzünü güldürecek anket! Kıl payı farkla 2. turda seçimi kazanıyor

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Seçim 2023 Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (23)

Mutlu Sutcu:

Süper çalışmış yalancı anketçiler. Siz gidin babanıza bu sonuçları anlatın.

578
207
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Seçimden sonra bu yalan anket i yapan şirket kapatılmali

520
145
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

kapatilmasin kapatilirsa KK hüsrana ugrar yazik

yanıt59
yanıt17
Emir Taşkın:

ŞU ANKETİ BİRDE BİZ YAPALIM RECEP TAYİP ERDOĞAN ALIR DİYENLER BEGENSİN KILIÇTAROĞLU ALIR DİYENLER BEĞENMESİN

450
142
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

SAAT 16:57 İTİBARİYLE RTE%72 KK%28

yanıt56
yanıt13
Cem Ergül:

26 il toplam 2 bin kişi bayağı kişi ile anket yapılmış ortalama 77 kişi 100 kişi bile değil 16 milyonluk istanbulu 77 kişi temsil ediyor çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik etmek lazım.

455
91
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Erdoganin seçimi kazanacağını kemal beyde biliyor

370
172
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

Bi bitmediniz

450
58
yanıtYanıtla
Cengiz Ugur:

Rte

341
120
yanıtYanıtla
Serkan Aydemir:

Yahu yeter yazıktır kandırmayın artık şu adamı da seçmenini de.

321
72
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title