Haberler

Kılıçdaroğlu aday mı? Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenler kim?

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partililere seslendiği toplantıda "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı. Peki, Kılıçdaroğlu aday mı? Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenler kim?

Kılıçdaroğlu aday mı? CHP lideri Kılıçdaroğlu, partililere seslendiği toplantıda "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı. Peki, Kılıçdaroğlu aday mı? Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenler kim? İşte detaylar...

KILIÇDAROĞLU ADAY MI?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partililere seslendiği toplantıda "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözler salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken, 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt olarak peş peşe paylaşımlar geldi.

"BU ÜLKEYİ SEVEN İNSANLARIN DUALARI HER YERDE BİZİMLE"

Toplantının ana gündem maddesi ekonomi olurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bazen çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sokaktaki vatandaşımız da biliyor. Ezen sisteme beraber direnmek zorundayız ki bizden sonra geleceklere güzel bir Türkiye bırakabilelim. Biz cesaretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu tabloyu değiştirmek zorundayız. Sürekli yürümeye ilerlemeye kararlıyım. Hiçbir şey inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor.

"KARAR VERİN BERABER YENECEK MİYİZ?"

Özgürlük, doğruluk, adalete susamış halka kurtuluşu beraber getireceğiz ama şunu da artık bilme zorundayım. Gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye konuştu.

SÖZLERİNİ SALONDAKİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Kılıçdaroğlu'nun sözleri salondaki CHP'liler tarafından ayakta alkışlanırken, yönelttiği "Benimle birlikte misiniz?" şeklindeki soruya CHP'li isimlerden art arda yanıtlar geldi.

İLK YANIT İMAMOĞLU'NDAN

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu aday mı? Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenler kim?

MANSUR YAVAŞ DA PAYLAŞIM YAPTI

ABB Başkanı Yavaş da bir paylaşım yaparak, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" mesajını verdi.

Kılıçdaroğlu aday mı? Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenler kim?

"YANINDAYIM" ETİKETİ TWITTER'DA TT OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplantıya damga vuran sözleri sonrası çok sayıda sosyal medya kullanıcısının "#yanındayım" etiketiyle paylaşımlar yapmasının ardından hashtag Twitter'da kısa sürede TT oldu.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title