Haberler

Kerem Alışık kimdir? Kerem Alışık kaç yaşındadır? Kerem Alışık nereli? Kerem Alışık hangi dizide oynuyor? Kerem Alışık hangi filmlerde oynadı?

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Kerem Alışık , sevenlerinin merak konusu oldu. Peki, Kerem Alışık kaç yaşında ve nereli? Kerem Alışık hangi dizide oynuyor? Kerem Alışık hangi dizilerde oynadı? Kerem Alışık kimdir?

Ekranlarda Ali Rahmet Fekeli olarak gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Kerem Alışık , magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden oluyor. Peki, Kerem Alışık kimdir? Kerem Alışık hangi dizilerde oynadı? Kerem Alışık kaç yaşında nereli? Kerem Alışık hangi dizide oynuyor?

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 yılında İstanbul Nişantaşı'nda dünyaya gelmiştir. Türk sinemasının önemli isimlerindeÇolpan İlhan annesi, Sadri Alışık ise babasıdır. Şair Atilla İlhan ise dayısıdır. Bugüne kadar bir çok dizi ve filmlerde yer alan Kerem Alışık, dizi oyunculuğuna 1995 yılında Ünal Küpeli'nin yönettiği ''Fırtınalar'' adlı dizi ile başlamıştır. İlk sinema filmi ''Dansöz''dür. Bu filmin yönetmenliğinin ve senaristliğini merhum gazeteci Savaş Ay üstlenmiştir.

Gençliğinde profesyonel olarak bir süre Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbol takımında oynamıştır.

Kerem Alışık, 1992 yılında Sibel Turnagöl ile evlenip, 1997 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Sadri adında bir oğlu bulunmaktadır. Ayrıca Kerem Alışık dayısı gibi şairdir. İki tane şiir kitabı bulunmaktadır.

2005 yılından beri annesi Çolpan İlhan ile birlikte kurduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitmenlik yapmaktadır. Kerem Alışık Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Ali Rahmet Felekeli karakterini canladırmaktadır. Kerem Alışık 1.82 boyunda, 80 kilo ve İkizler burcudur.

ŞİİR KİTAPLARI

Kerem Misali

Öyle sever gibi bakma / Alışık değilim

KEREM ALIŞIK'IN ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Fehim Paşa Konağı

Kadıncıklar

Selvi Boylum Al Yazmalım

Ağır Roman

Herkesin Gözü Önünde

Aşk Olsun Aşk

Boeing Boeing

KEREM ALIŞIK'IN OYNADIĞI FİLMLER

Kartallar Yüksek Uçar

Şarkılar Seni Söyler

A.G.A.

Böyle mi Olacaktı

Şükran Büfe

Aşk Mahkumu

Kumru, Dansöz

Hoşgeldin Hayat

Yanlış Saksının Çiçeği

Horoz Sedat

Baykuşların Saltanatı

Mühim Olan Aşkımız

Hicran

Beyoğlu Rüyası

Zehirli Çiçek

Saddamın Askerleri,

Hababam Sınıfı Askerde

Son Yüzleşme

Deliboran Destanı

Yarın Geç Olmayacak

Günah

Fırtınalar

Oyun Bitti

KEREM ALIŞIK'IN OYNADIĞI DİZİLER

Bir Zamanlar Çukurova 2018- Günümüz Ali Rahmet Fekeli

Kara Sevda - Ayhan

Kara Kutu - Başkomiser Tekin

Böyle mi Olacaktı - Kadir Arıkan

Zehirli Çiçek - Orhan

Fırtınalar - Ferit Demiröz

KEREM ALIŞIK ALDIĞI ÖDÜLLER

2006 – MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu – Selvi Boylum Al Yazmalım

Pertevniyal Lisesi – Yılın Erkek Tiyatro Oyuncusu

Rotarakt Club, Rotabest 05 – Yılın En Beğenilen Tiyatro Oyuncusu

Ahmet Şimşek Koleji – En İyi Dizi Oyuncusu

2004 – Beykoz Belediyesi – Televizyon Dizisi Yıldızı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sadri Alışık Kerem Alışık Sadri Alışık Kerem Alışık Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title