Haberler

Kemal Belgin kimdir? Kemal Belgin kaç yaşında, nereli? Kemal Belgin hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

Tartışma programlarında yer alan isimlerden biri olan Kemal Belgin hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Kemal Belgin kimdir? Kemal Belgin kaç yaşında, nereli? Kemal Belgin hayatı ve biyografisi

Pek çok tartışma programına katılan Kemal Belgin hakkında merak edilen soruların cevapları haberimizin detaylarında...

KEMAL BELGİN KİMDİR?

Gazeteci, yazar Kemal Belgin 1945 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelmiştir. Babası uzun yıllar Fenerbahçe Kulübü bünyesinde muhasebe ve vezne müdürlüğü yapmış ayrıca bir dönem top koşturmuştur. Kemal Belgin ayrıca eski Fenerbahçeli futbolcu Hikmet yani mocuk Belgin'in yeğenidir.

Kemal Belgin'de 1 sene kadar Fenerbahçe genç takımında futbol oynamıştır. Saint Joseph Lisesinden mezun olmuştur, iyi derecede Fransızca, ingilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Daha sonra Günaydın gazetesinde muhabir olarak iş hayatına atıldı. Yeni İstanbul, Tercüman, Meydan, Foto spor, Akşam, Türkiye Gazetesi ve Fanatik gibi gazetelerin bünyesinde spor sorumlusu, istihbarat şefi, köşe yazarı ve muhabir gibi görevleri üstlenmiştir.

12 yıl TSYD Yönetim Kurulu Asbaşkanlığı yapmış, genel sekreter ve dış ilişkiler sekreterliği, 1 dönem Fenerbahçe yüksek divan kurulu genel sekreterliği, 3 dönem dünya spor yazarları birliği Türkiye delegeliği yapmıştır. Uzun yıllardır Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde spor tarihi ve spor gazeteciliği dallarında öğretim görevlisi olarak görevini sürdürmektedir.

Televizyon dünyasında yakından tanıdığı Kemal Belgin Ntv, Kanal D, Kanal 7, Habertürk, Atv, Tv5, Tgrt haber ve Tvnet kanallarında programlar yapmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kemal Belgin Fenerbahçe İstanbul Üsküdar Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title