Haberler

Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran hangi gün, saat kaçta? Kazanan Restoran hangi kanalda?

Güncelleme:

Televizyon ekranlarının yeni yarışma Kazanan Restoran jüri üyeleri ve hangi gün olduğu merak ediliyor. Kazanan Restoran hangi kanalda olduğu ve Kazanan Restoran jüri üyeleri araştırılıyor. Peki, Kazanan Restoran jüri üyeleri kimlerdir?

FOX Tv'nin yeni sezon yarışması Kazanan Restoran jüri üyeleri merak ediliyor. Yemek programı olan Kazanan Restoran seyirciler tarafından sevilerek izleniyor. Kazanan Restoran jüri üyeleri kimlerdir araştırılıyor. Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran hangi gün? Kazanan Restoran hangi kanalda? Detaylar haberimizdedir…

KAZANAN RESTORAN HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Yapımını Pervasız Yapım'ın üstlendiği heyecan dolu yarışma "Kazanan Restoran", Perşembe günü akşam saat 20:00'da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

KAZANAN RESTORAN KONUSU NE?

FOX ekranlarında yerini alan yeni yarışma, "Restoranımın hem aşçısı hem işletmecisi benim" diyen yarışmacıları bekliyor. İlker Ayrık'ın sunumuyla 10 restoran hünerlerini gösterip, hem takım hem de bireysel olarak yarışarak büyük patronların gözdesi olmaya çalışacak.

KAZANAN RESTORAN JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Kazanan Restoran yarışmasının jüri üyeleri, Şef patron Murat Bozok ve Türkiye'nin büyük restoran patronları arasında yer alan Gamze Cizreli ve Cüneyt Asan yer alıyor.

MURAT BOZOK KİMDİR?

Şef Murat Bozok, 6 Aralık 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme (İngilizce) bölümünde tamamlayan Bozok, daha sonra aşçı olmaya karar verir ve aynı zamanda ABD'de bulunan Johnson & Wales Üniversitesi'ne kaydolur. Johnson & Wales Üniversitesi'nde okuduğu dönemde restoranlarda çalışmaya başlayan Şef Murat Bozok, Hyatt ve Ritz Carlton'un Boston ve New York şubelerinde çalıştı. Bununla beraber 'Michelin' kavramiyla tanışan Bozok, daha sonra Avrupa'nın yolunu tuttu. Pierre Gagnaire'e ulaşan Bozok, Sketch isimli 1 Michelin yıldızlı restoranda çalışmak üzere Londra'ya gitti.

Daha sonra, Gordon Ramsay Holding'e bağlı 3 Michelin yıldızlı Royal Hospital Road ve 1 Michelin yıldızlı Angela Hartnett at Connought'ta toplam 2.5 yıl çalışmasının ardından Murat Bozok, Gordon Ramsay Grup'tan ayrılarak Paris'teki 2 Michelin yıldızlı L'atalier de Robuchon'da çalışmaya başlamıştır. 8 ay burada çalıştıktan sonra ise Londra'ya geri dönmüş ve buradaki L'atalier de Robuchon restoranının kurulmasına katkıda bulunmuştur. Murat Bozok, şimdi Türkiye'de ve Türkiye'nin ilk ve tek şarap kompleksi olan Kayra Şarap Akademisi binasında Mimolett isimli restoranını açtı.

Şu anda FOX TV'de yayınlanan Kazanan Restoran programında sunuculuk yapmaktadır.

Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran hangi gün, saat kaçta? Kazanan Restoran hangi kanalda?Murat Bozok

CÜNEYT ASAN KİMDİR?

Cüneyt Asan 1959 yılında Erzincan'da doğdu. 2 yaşındayken İstanbul'a geldi. İlkokul 3. sınıftayken Bostancı – Kasaplar çarşısında, kasapta çırak olarak çalışmaya başladı. Çıraklıktan ustabaşçılığa geçiş sürecini yaşadığı kasaptan, 1980 yılında askerlik görevini yerine getirebilmek için ayrıldı. 1984'te evlendi ve şu an da 3 erkek çocuğu vardır. Askerlik dönüşü, çalışmış olduğu kasabı satın alarak birlikte bir ortaklığa adım atıp, toptan ve perakende et işi yapmaya başladı. Ortaklığın 5. yılında kendi et üretimlerini yapabilmek amacı ile Tekirdağ -Malkara 'da et üretim çiftliğini kurdular.

1992 yılında restorancılık sektörüne taşınma kararı alıp, ilk Günaydın Restaurant'ı Küçükyalı Çamlık'ta kurdular. Artan müşteri talebini karşılayabilmek için 1994 yılında Bostancı şubesine taşınmıştır. Daha sonra ise Suadiye, Etiler ve Kozyatağı şubeleri faaliyete geçmiştir. Günaydın Et, bugün her biri öz sermaye ile kurulmuş olan 37 şube, 1 merkez lojistik ve 1 merkez depo olmakla birlikte restoran sektöründe Türkiye'nin devleri arasındadır.

Şu anda FOX TV'de yayınlanan Kazanan Restoran programında sunuculuk yapmaktadır.

Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran hangi gün, saat kaçta? Kazanan Restoran hangi kanalda?Cüneyt Asan

GAMZE CİZRELİ KİMDİR?

Gamze Cizreli 1968, Diyarbakır doğumlu, BigChefs'i kurmasıyla tanınan Türk girişimci ve iş insanıdır.

Gamze Cizreli 1968'de akademisyen bir baba ve ev hanımı annenin 3 çocuğunun en küçüğü olarak dünyaya geldi. Çocukluğu Ankara'da geçen Cizreli, 1991'de ODTÜ İşletme Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Türk-Amerikan ortak savunma sanayi projesinde çalıştı. 1994'te sektör değiştiren Cizreli, ilk eşiyle beraber Arjantin Caddesi'nde Ankara'nın ilk kafelerinden Cafemiz'i kurdu. Daha sonra sırasıyla pastacılık alanında hizmet veren Kuki ve Uzak Doğu yemeklerinin satıldığı Quick China'yı kurdu. 2005'te iflas eden Cizreli, 2007'de kredi çekerek Ankara'da BigChefs'i kurdu. 2010'da Saruhan Tan'ın ortaklığıyla Ankara'da Rafine Restaurant'ı kuran Gamze Cizreli, 2020 itibarıyla halen daha BigChefs'in yöneticiliğini yapmaktadır. Cizreli ayrıca 2016'da Dorom.co adlı dürümcü zincirini kurmuştur.

Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran hangi gün, saat kaçta? Kazanan Restoran hangi kanalda?Gamze Cizreli

KAZANAN RESTORAN SUNUCUSU İLKER AYRIK KİMDİR?

Oyuncu-Sunucu. 1979 Balıkesir doğumlu. Sinema, tiyatro ve televizyonda birbirinden başarılı işlere imza attı. Çakallarla Dans'taki Servet, Yapışık Kardeşler'deki Selim, Geniş Aile'deki Mürsel, Seksenler'de Çağatay, Aslı ile Kerem'de Cem ve daha birçok unutulmaz karaktere hayat verdi. Aynı zamanda mezunu olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk hocalığı yapmakta.

Televizyon programlarında ise kendine has üslubu ve eğlenceli tarzıyla Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek, Bir Sıfır, Var Mısınız Yok Musunuz gibi birbirinden başarılı işlerde 500 bölümden fazla sunuculuk yaptı.

Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran hangi gün, saat kaçta? Kazanan Restoran hangi kanalda?İlker Ayrık

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kazanan Restoran Fox Tv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title