Haberler

Kayseri haberi... Yukatel Kayserispor - İstanbulspor maçının ardından

Güncelleme:

Kayseri haber: Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Yukatel Kayserispor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Yukatel Kayserispor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç açıklamalarda bulundu.

Beklediklerinden zor bir maç olduğunu belirten Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Geçen haftaki oyun ve ilk on dakikalık başlangıçla maçın çok farklı yerlere geleceğini düşündüm. Golden sonra inanılmaz şekilde tedirgindik. İstanbulspor'un birebirde iyi eşlemesi biraz işimizi zorlaştırdı. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Teknik direktörlük kariyerim boyunca skoru hiçbir zaman oyunun önüne koymamıştım. Bugün ilk defa bu 3 puanı alıp geçen haftanın üzerine rahatlamak istedim. Bir yerde oynama alışkanlığı olan, üzerinde baskı hissetmeyen bir rakibe karşı kazanmak da önemli bizim için. Zor ve sert bir maç olacağını düşünüyordum. Ancak bizim için beklediğimden zor oldu. Oyuncularım yine de çok iyi mücadele ettiler. Bu maçtan büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Oyuncularımızı ve buraya gelen bütün taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İstanbulspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

"KAFAMIZDAKİ SORU İŞARETİ GİRDİĞİMİZ DEĞİL, VERDİĞİMİZ POZİSYONLAR OLDU"

Bir gazetecinin çok fazla pozisyona girip sonuçlandıramamalarını sorması üzerine Atan, "Pozisyona girmek her antrenörün hoşuna gider. Bunlar tabii ki önemli ama bizim bugün kafamızfa soru işareti olan girdiğimiz değil, verdiğimiz pozisyonlar oldu. Bunların üzerine çalışıp düzeltmemiz lazım. Bazı soruların cevaplarını da bu maçta görmüş olduk. Oyuncularımız hem kampta hem ilk maçta hem de bu maçta iyi mücadele ettiler. Bugün daha da iyi olabilrdik. Yine de kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

'GOLÜ YEDİKTEN SONRA KENDİMİZE GÜVENİMİZ ARTTI'

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç ise "Geçen hafta Kayserispor, Beşiktaş karşısında çok güzel bir oyun sergilemişti. Buna göre biz de kendimizi hazırlamıştık. Hafta içinde yaptığımız analizlerle, çalışmalarla çok iyi hazırlandık. Fakat oyunun başında biraz tutuk başladık. O arada da golü kalemizde görünce de kendimize güvenimiz arttı. Daha rahat oynamaya başladık. Oyunda dengeyi kurmaya başladık. Özellikle ikinci yarı çok net pozisyonlara girdik. Oyunumuzu kendimize alarak götürdük. Neticede golü bulamadık. İki lig arasında oyuncu kalitesi anlamında, taktiksel anlamda bir fark olmadığını gösterdik. Bundan dolayı da mutluyuz. Gaibiyet gelseydi daha da mutlu olurduk. Ama neticede taktiksel anlamda bu ligde çok iyi iş yapacabileceğimizi Kayseri'de ispat etmiş olduk. Bundan sonraki maçlarda Kayserispor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbulspor Kayserispor Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title