Haberler

Kaymakamımız Sn. Ali Cemal Altınöz' ün 10 Kasım Atatürk' ü Anma Mesajı;

Güncelleme:

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde; saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde; saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Kurtuluş Savaşı'mızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı'mızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Ne mutlu ki bugün O'nun fikir, öngörü ve eserlerinden aldığımız ilham ile Ülkemizin hemen her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşamakta olması, bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan saygınlığımız, muasır medeniyet istikametinde Milletçe attığımız dev adımlar bunun bariz göstergeleridir

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ali Cemal Altınöz

Kaymakam

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mustafa Kemal Atatürk Ali Cemal Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title