Haberler

Kartal'da çölyak farkındalığı: 'Glütensiz Hayat Şenliği'

Güncelleme:

Kartal'da çölyak farkındalığı: 'Glütensiz Hayat Şenliği' Kartal'da çölyak hastaları 'Glütensiz Hayat Şenliği'nde buluştu Kartal'da çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla 'Glütensiz Hayat Şenliği' düzenlendi.

Kartal'da çölyak farkındalığı: 'Glütensiz Hayat Şenliği'

Kartal'da çölyak hastaları 'Glütensiz Hayat Şenliği'nde buluştu

İSTANBUL - Kartal'da çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla 'Glütensiz Hayat Şenliği' düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte uzmanlar tarafından çölyak hastalığa ilişkin bilgilendirmeler ve vatandaşların merak ettiği sorular cevaplandı.

Kartal Belediyesi'nin Glutensiz Hayat Derneği, Toplum Merkezi ve Özel Kartal Kızılay Hastanesi işbirliğiyle çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği 'Glütensiz Hayat Şenliği' Kartal Meydanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu'nun yanı sıra konuşmacı olarak Dr. Özlem Büyükocak ve Diyetisyen Nurdan Çeliktaş katılım sağladı. Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan çok sayıda vatandaş, glütensiz ürün üreten firmaların şenlikte açtığı stantlara yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, sağlığa pek çok olumsuz etkisi bulunan çölyak hastalığına ilişkin bilgilendirmeler ve neler yapılabileceğine dair önerilerde bulunuldu. Uzmanlar, vatandaşların konuya ilişkin sorduğu soruları da cevapladı. Şenlik, bando ekibinin çaldığı ezgiler eşliğinde balonların gökyüzüne bırakılmasıyla son buldu.

"Çölyak hastalığına dikkat çekmek istedik"

Etkinliğe katılım sağlayan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, "Kartal Belediyesi olarak komşularımızın karşı karşıya kaldığı her türlü konuya değinmeye, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bugünde 'Glütensiz Hayat Şenliği' etkinliğimizi gerçekleştirdik. Hastalığa ilişkin bilgileri uzman arkadaşlarımız aktardı. Etkinliğe konuyla ilgili sorun yaşayan ailelerimiz de katıldı. Hep birlikte çölyak hastalığına dikkat çekmek istedik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kartal Belediyesi Mustafa Oktay Kızılay Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title