Haberler

'Karşıt Gündem' Programında Reji Yayını Kesti

Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş'ın karşı karşıya geldiği programda reji bir anda yayını keserek tartışmayı bitirdi.

17 Aralık sabahı başlayan ve bakan çocukları da kapsayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yankıları devam ediyor. Televizyon kanallarındaki tartışma programlarının da ana gündem maddesi olan konu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Karşı Gündem'de Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş'ı karşı karşıya getirdi.

"SEN DE ZAMAN ZAMAN YAPIYORSUN"

Halk Bank'ın operasyondaki yeri üzerine tartışırken programın yayın saati dolunca tartışma konusu bir anda değişti. Akif Beki, kulağına gelen uyarıları Aydıntaşbaş'a da iletti. "Ana kumanda yayını kesecekmiş Aslı" diye uyarı yapan Beki, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Aslı Aydıntaşbaş, "Sen de zaman zaman yapıyorsun" diye tepki gösterirken, Akif Beki uyarıyı kendisinin değil rejinin yaptığını belirtti.

REJİ BİR ANDA YAYINI KESTİ

Beki bu konuşmanın ardından gülmeye başladı, Aydıntaşbaş ise elindeki gazeteleri masaya çarptı. "Programı ben değil reji sonlandırıyor" diyen Beki, programı kapatmayacağını söyledi. İkilinin bir süre kızgın şekilde bakışları eşliğinde reji programı kapattı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Aslı Aydıntaşbaş Akif Beki Medya Haberler

500

Yorumlar (30)

SAKIRatilladogan@live.nl:

kardesim ne derseniz diyin bu operasyon Türkiyenin hizli gidisini engelemek amcliydi ayni gezi olaylari gibi.... DURMAK YOK YOL DEVAM

68
113
yanıtYanıtla
sakiratilladogan@live.nl:

yuh sana

yanıt0
yanıt0
ÖKÜZSÜNÜZASDSAD@ASDASD.COM:

BU ÜLKEDE YEDİĞİN TEK LOKMAYI DAHİ HAK ETMİYORSUN BUNU BİLESİN!

yanıt0
yanıt0
orhan canout49@mynet.com:

durmak yok soymaya devam demek istiyorsun herhalde!!!

yanıt0
yanıt0
lorinakdemir.lorin@gmail.com:

millet ayran içip mi çikmiş yorum ovalarına :=))

yanıt0
yanıt0
buranburanbb@yahoo.com:

Hiç o,bu, şu diye geveleyip konuyu aslından saptırmayın.. Ortada hırsızlık ver ahlaksızlık var.. Peki bu hırsızların ahlaksızların hiç mi suçu yok.. Bırakın yok o komplosu yok bu komplosu demogojilerini de hırsızlar cezalandırılacak mı cezalandırılamayacak mı yoksa siz de hırsızları savunacak kadar ahlaksız mısınız sorusuna cevap bulun..

86
29
yanıtYanıtla
hirsizatilladogan@live.nl:

bu millet a dan z ye hirsiz bak geçmisimize bak güncel hayata herkez devletden nasil kaçiririm nasil dolandiririm derdinde

yanıt0
yanıt0
oşkurioshkuri@mail.com:

@HİRSİZ; sen kendin için konuş.. Ben vergimi son kuruşuna kadar kazandığımı da alınterim ile kazanıyorum.. Ne kimseyi kazıklıyorum ne de kimsenin malında gözüm var..Çalışırım kazanırım.. Herkesi kendin gibi zannetme..

yanıt0
yanıt0
hirsizatilladogan@live.nl:

bunu aynaya bakarakda söyliye biliyormusun

yanıt0
yanıt0
mrslmursel.abdurrahman@gmail.com:

la nerden biliyosun ya. Kanıtlarin hiç biri kesin değil. Ayakkabı kutusunda para diye yayınladıkları resim bile sahte çıktı yabancı bi siteden alıntı. Delilleri gören var mı başka? bi kaç polisin baskın sırasında gördüğü kanıtlar. Ki bu polisler amirlerinden habersiz operasyon yapan hainler ! ne kadar inanılır. Ben tabiki bakanlarıma başbakanlarıma güvenicem ne olduğu belirsiz bi kaç polis bozuntusuna değil

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title