Haberler

Karneler saat kaçta verilecek 2022? Karneler ne zaman dağıtılacak?

Güncelleme:

Karneler saat kaçta verilecek, ne zaman dağıtılacak? Karnelerin saat kaçta verileceği merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 yıl sonra yüz yüze başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona eriyor. Peki, karneler saat kaçta alınacak?

Veliler ve öğrenciler yarın dağıtılacak olan karneler için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlamıştı. 2.dönem ise yarın sona eriyor. Peki, karneler bugün saat kaçta verilecek? İşte detaylar haberimizde...

KARNELER SAAT KAÇTA VERİLECEK?

Sabah gerçekleşecek törenin ardından tüm kademelerde karneler sınıf öğretmenleri tarafından dağıtılacak.

Okulların karne dağıtma saati birkaç saat farklılık gösterebilir. Karneler, Okul yönetiminin belirlediği saatler çerçevesinde 8.30 itibariyle verilmeye başlanıyor. Okula gitmeyenler ya da daha geç bir saate okula gidenler okul müdürlüğünden karnelerini alabilecek.

İkili eğitim gören okullarda ise sabahçı öğrenciler saat 9-11, öğlenci öğrenciler ise saat 10-12 arasında karne ve belgelerini alıyor.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül'de başlıyor

Bakan Özer, okulların 12 Eylül 2022 tarihinde açılacağını, yaz tatilinin ise 16 Haziran 2023'de başlayacağını söyledi.

2022 KARNE GÜNÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VERİLECEK?

Öğrenciler 17 Haziran Cuma günü yani bugün karnelerini alacak. Karne ve başarı belgeleri (Takdir, teşekkür, onur belgesi) sabah gerçekleştirilecek küçük bir törenin ardından öğrencilere dağıtılması bekleniyor. Karneler 8.30 itibariyle verilmeye başlanıyor ancak o gün okula gitmeyenler veya daha geç bir saate gidenler okul müdürlüğünden karnelerini alabiliyor. Bunun yanında her okulun karne dağıtma saati birkaç saat farklılık gösterebilir. Öte yandan genel olarak ikili eğitim gören okullarda sabahçı öğrenciler saat 9-11, öğlenci öğrenciler ise saat 10-12 arasında karne ve belgelerini alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

adaletli yorum:

okullar gec kapanıp erken acılıyor buda cocukların tatilinden gidiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title