Haberler

Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Tahta yeni bölüm fragmanı izle! Kara Tahta yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizisi Kara Tahta bugün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler, Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Tahta yeni bölüm fragmanı izle! Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? aratması yapıyor. Peki, Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Tahta yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Kara Tahta yeni bölümde neler olacak?

Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Kara Tahta dizisinin son bölümünün ardından araştırılmaya başladı. TRT 1'de yayınlanan Kara Tahta 5. bölüm fragmanı izle! Kara Tahta son bölüm özeti! Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? TRT 1 Kara Tahta 5. bölüm izle! Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Tahta yeni bölüm fragman izle! Kara Tahta yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? Son bölümde neler oldu? Haberimizde...

KARA TAHTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Irmak ve Atlas, bir kez daha aşklarına engel olanlar yüzünden iki ayrı yöne gitmek zorunda kalırlar. Tüm olanlara rağmen Irmak bir karar verir. Cevapsız bırakılan soruların yanıtını almak konusunda kendinden emindir.

Münevver, Bekir'i daha fazla idare edemeyeceğini anlar ve çok gerilir. Bu yüzden de Irmak üzerindeki baskısı artar. Irmak, annesinin baskısına rağmen Atlas'la yüzleşmek için okula gider. Atlas, kalbinin söylemek istediklerini aklıyla susturmaya çalışır. Irmak'ın cevabını almak istediği sorular için Atlas'ın bir tercih yapması gerekir. Atlas'ın vereceği bu büyük karar aynı anda çok fazla kişinin hayatını etkiler. İskender'in istediği parayı Bekir'den almak için elinde tuttuğu delil ise tüm dengeleri alt üst edebilecek güçtedir. "

KARA TAHTA 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kara Tahta 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

KARA TAHTA SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KARA TAHTA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas; annesiyle beraber memleketini terk eder. Yıllar sonra matematik öğretmeni olarak üstelik kendi okuduğu okula atanır.

KARA TAHTA OYUNCULARI

  • Furkan Andıç - Atlas
  • Miray Daner - Irmak
  • Cengiz Bozkurt - Arif
  • Çiçek Dilligil - Sevgi
  • Mine Tüfekçioğlu - Ülfet
  • Onur Durmaz - Cafer
  • Selen Uçer - Münevver
  • Kerem Arslanoğlu - Bekir
  • Taylan Meydan - İskender
  • Nizam Namidar - Hikmet
  • Yasemin Yazıcı - Esra
  • Veda Terzioğlu - İrem
  • Murat Danacı - Harun
  • Ömer Faruk Uluocak - Nevzat
  • Eylül Uğan - Aylin
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kara Tahta Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title