Haberler

Kapadokya, Çekim Merkezi Oldu

Güncelleme:

Peribacaları, tüf kayalara oyulu kiliseleri ve vadileri ile ünlü turizm merkezi Kapadokya, film, dergi ve televizyon kanalları yapımcılarının çekim merkezi oldu.

Peribacaları, yeraltı şehirleri, tüf kayalara oyulu kiliseleri ve vadileri ile ünlü turizm merkezi Kapadokya ; film, dergi ve televizyon kanalları yapımcılarının gözde çekim merkezi durumunda. Geçen Şubat ayı içerisinde çok sayıda Çinli, Amerikalı, Japon, Vietnamlı ve Türk yapımcı, Kapadokya'da program çekimi gerçekleştirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün izinleri sonucunda, Panasonic Visuals Co. Ltd. Şti' nin 'İntrodiction Video of World Heritage' isimli belgesel çekimleri, Shanghai OCJ Commerce and Trade Co. Ltd. adlı şirketin 'Becomens Turkey' isimli tanıtım filmi, ANC the ABS-CBN News Channel adlı şirketin 'Executive dass' isimli program çekimleri gerçekleştirdi. Ayrıca bölgede, Beyaz TV'de yayınlanacak olan 'Nur Viral ile Bizim Soframız' isimli program ile TRT Türk Kanalında yayınlanan 'Oralı Olmak' adlı belgesel çekimleri de gerçekleştirildi.

- Nevsehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title