Haberler

Kanunsuz Topraklar yok mu, neden yok? 5 Ocak Çarşamba bu akşam Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yok mu? Ne zaman başlayacak?

Güncelleme:

Fox TV'nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler Kanunsuz Topraklar yok mu, neden yok merak etti. Peki, Kanunsuz Topraklar yok mu, neden yok? 5 Ocak Çarşamba bu akşam Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yok mu? Ne zaman başlayacak? Kanunsuz Topraklar ara mı verdi? Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak? Detaylar sizlerle...

Kanunsuz Topraklar bu hafta yok mu? Kanunsuz Topraklar bugün neden yok? Kanunsuz Topraklar ara mı verdi? Kanunsuz Topraklar yılbaşı arası mı yaptı? Kanunsuz Topraklar yok mu, neden yok? 5 Ocak Çarşamba bu akşam Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yok mu? Ne zaman başlayacak? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm haftaya mı yayınlanacak? Kanunsuz Topraklar son bölümde neler oldu?

KANUNSUZ TOPRAKLAR BUGÜN YOK MU, NEDEN YOK?

Kanunsuz Topraklar 1 hafta yılbaşı arası vermiştir. Bundan dolayı bugün yani 5 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelmeyecektir. Bugün Fox TV'de "Mutlu Aile Tablosu" filmi oynayacak.

KANUNSUZ TOPRAKLAR BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Hayır dizi bitmedi ya da final yapmadı. Dizi sadece 1 hafta yılbaşı arası vermiştir. Haftaya yeni bölüm ekranlara gelecek.

5 OCAK FOX TV YAYIN AKIŞI

  • 19:00 - Fox Ana Haber
  • 20:00 - Mutlu Aile Tablosu
  • 22:30 - Kanunsuz Topraklar

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU NE?

1939 yılında kömür şehri Zonguldak'ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey'in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklif vardır.

Malik Bey'in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem, ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut'un zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem'i, Ali Gedik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir

Kanunsuz Topraklar yok mu, neden yok? 5 Ocak Çarşamba bu akşam Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yok mu? Ne zaman başlayacak?

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülfem, Bahar'ın ortaklık teklifini kabul etmek zorunda kalmıştır. Ancak bu ortaklık işinin arkasında Ali Gelik olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılır. Hastanede yaşam mücadelesi veren Kasapoğlu hala Yavuz ve Asude için büyük bir tehlike teşkil etmektedir. Ondan kurtulmak için haince planlar yapmaya devam ederler. Göksel Bey ve Davut, Kasapoğlu'nun canına kıymaya çalışan, Malik Bey'i kaçıran ve ölümüne sebep olan gizemli adamı bulur ve mekanını basarlar. Yavuz'un gizlice Asude ile görüştüğünü öğrenen Behice çıldırır, bir baskın da o yapar. Kafasına koymuştur; Asude ve Yavuz'u baş başayken yakalayacaktır. Göksel Bey'in Davut üstündeki baskısı anbean büyümektedir. Bahar Aras'la görüşmesi ve bu kadının sırlarını ortaya çıkartması şarttır. Maden mahallesinde tekrar ocak çalışmaları başlamıştır. Gülfem buna engel olmak için Ali Gelik'le masaya oturur. Kasapoğlu uyanır, korkunç gerçekler açığa çıkmak üzeredir. Bu sırada Ali Gelik gizemli bir adamla anlaşma yapmak üzere buluşur. Zonguldak'ta fırtınalı günler yaşanırken Davut ve Gülfem'in aşkı bu şiddetli rüzgarlara dayanabilecek midir?

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCU KADROSU

Uğur Güneş : Davut Karaman

Esra Bilgiç : Gülfem Paşazade Karaman

Necip Memili : Ali Gelik

Kaan Taşaner : Avukat Yavuz

Mine Teber : Fatma Karaman

Beyti Engin : İdris Kasapoğlu

Başak Parlak : Bahar Aras

Sinan Albayrak : Göksel Yılmaz

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanunsuz Topraklar Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title