Haberler

    Kanepedeki Köpek Tüylerini Nasıl Temizleyebilirsiniz?

    Hayatımızın bir parçası olan patili dostlarımızın istemeden de olsa evimizde ve onlara her sarıldığımızda üzerimizde bıraktığı tüylerden şikayetçiyiz. Bu sevimli dostlarımızın bıraktığı tüyleri temizlemeniz için şahane önerilerimiz var. Tüy toplama rulolarını kullanabilirsiniz Bu ruloların yüzeyleri güçlü bir yapışkan maddeden oluşur. Bu rulolar sayesinde kanepe, giysi, perde gibi yüzeylerde kalan köpek tüylerini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Elektrik süpürgesi ile köpek tüylerinden kurtulabilirsiniz Bu yöntem için önemli olan sıradan bir elektrik süpürgesi kullanmamanız. Tüyleri

    Hayatımızın bir parçası olan patili dostlarımızın istemeden de olsa evimizde ve onlara her sarıldığımızda üzerimizde bıraktığı tüylerden şikayetçiyiz. Bu sevimli dostlarımızın bıraktığı tüyleri temizlemeniz için şahane önerilerimiz var.

    Tüy toplama rulolarını kullanabilirsiniz

    Bu ruloların yüzeyleri güçlü bir yapışkan maddeden oluşur. Bu rulolar sayesinde kanepe, giysi, perde gibi yüzeylerde kalan köpek tüylerini kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

    Elektrik süpürgesi ile köpek tüylerinden kurtulabilirsiniz

    Bu yöntem için önemli olan sıradan bir elektrik süpürgesi kullanmamanız. Tüyleri hızlı ve güçlü çekme gücüne ve kapasitesine sahip olan bu makineleri günlük temizliğiniz için de kullanabilirsiniz. Özellikle alerjik bünyeye sahip olanlar için de idealdir.

    Lastik eldiven köpek tüylerinden kurtulmanız için kesin çözüm

    Peki nasıl? Kanepe, perde ve diğer tüm kumaş kaplı eşyalarınız için lateks eldiven kullanabilirsiniz. Bunun iki yöntemi var:

    Lastik temizleme eldiveninin içini istediğiniz bir malzemeyle doldurun. ve eldiveni hızlıca tüm döşemelerinize sürün. Eldiven ve kumaş arasındaki sürtünmenin yarattığı statik enerji hem tüm evcil hayvanların bıraktığı tüyü hem de kumaşlarınızda zamanla oluşan küçük tiftikleri temizleyecektir. Eldiveni elinize geçirerek bu işlemi yaparsanız daha da iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

    İkinci yöntem için ihtiyacınız olan şey ise yine lateks bir eldiven ve su. Lastik eldiveninizi su ile ıslatın ve döşemelerinizin üstüne sürün. Islak eldiven köpek tüylerinin eldivene yapışmasını ve döşemelerden çıkmasını sağlar. İşinizi tamamladıktan sonra ise yapmanız gereken tek şey eldiveni durulamak ve yeniden kullanıma hazır hale getirmek.

    Dört ayaklı dostlarınız ve siz bize teşekkür etmeyi unutmayın ^.^

    yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    DOST Partisi Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title