Haberler

Kağıt Ev Canlı izle! Star Tv Kağıt Ev 2. Bölüm canlı izle! 26 Nisan Kağıt Ev full HD Canlı izle!

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Kağıt Ev bugün Star TV'de başlıyor. Kağıt Ev canlı izle, yeni bölüm canlı izle! Kağıt Ev 2. bölüm canlı izleme linki! Kağıt Ev yeni bölümde neler olacak? Kağıt Ev son bölümde neler oldu? Kağıt Ev dizisi canlı izle! Star TV Kağıt Ev izle! Kağıt Ev Canlı izle! Star Kağıt Ev ilk Bölüm canlı izle! 26 Nisan Kağıt Ev full HD Canlı izle!

Kağıt Ev, O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Şenol Sönmez'in yaptığı Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yer almaktadır. Dizi 26 Nisan 2021 tarihinde Star TV'de yayımlanmaya başlayacaktır. Ekranların sevilen dizisi Kağıt Ev bugün Star TV'de başlıyor. Kağıt Ev canlı izle, yeni bölüm canlı izle! Kağıt Ev 2. bölüm canlı izleme linki! Kağıt Ev yeni bölümde neler olacak? Kağıt Ev son bölümde neler oldu? Kağıt Ev dizisi canlı izle! Star TV Kağıt Ev izle! Kağıt Ev Canlı izle! Star Kağıt Ev ilk Bölüm canlı izle! 26 Nisan Kağıt Ev full HD Canlı izle! İşte detaylar haberimizde…

KAĞIT EV CANLI İZLE!

KAĞIT EV İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fırtına ailesi; üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürmektedir; ta ki tek bir yanlış anlaşılmanın yol açacağı trajediye kadar. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve ilk kez karısını aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında, bu ihaneti fark etmezken; 16 yaşındaki kızları Cemre'nin dikkatinden kaçamaz. Cemre şüphelerinde haklıdır ama şüphelendiği kişi yanlış olur. Babasının, ailenin emektarı Gülsüm'ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zanneder. Babasının üniversitede öğrencisi olan İnci, Cemre'nin desteğiyle okumuş, çok çalışkan, sevgi dolu bir kızdır ve Cemre'nin kendisine yönelik düşmanca tavırlarından bihaberdir. İki genç kız arasında çıkan tartışma, İnci'nin ölümüyle son bulur. Çaresizce kızını arayan Gülsüm'ün yardım isteyeceği tek yer Fırtına ailesi iken, İnci'yi çaresizce arayan bir kişi daha vardır. İnci'nin herkesten sakladığı biricik aşkı, Fırtına Ailesi'nin büyük çocukları Mert, Aylin ve Cihan Fırtına büyük çıkmaz içine düşerler. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınav olur. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet ederler.

KAĞIT EV İLK BÖLÜM İZLE!

KAĞIT EV KONUSU NEDİR?

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile. Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür. Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir… Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir. Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

KAĞIT EV OYUNCULARI KİMLER?

• Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)

• Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)

• Can Nergis (Bülent)

• Tuvana Türkay (Azra)

• Nihal Koldaş (Gülsüm)

• Yaşar Uzel (Halil)

• Nejat Uygur (Mert Fırtına)

• Helin Kandemir (Cemre Fırtına)

KAĞIT EV CANLI STAR TV!

KAĞIT EV 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kağıt Ev Star Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title