Haberler

Juventus, Dortmundlu Haaland'ı 75 milyon euro ödeyerek renklerine bağlamayı planlıyor

Güncelleme:

İtalyan devi Juventus'un Borussia Dortmund'da forma giyen genç golcü Erling Haaland'ın 75 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanmak için harekete geçtiği ileri sürüldü.

Red Bull Salzburg'daki performansının ardından 20 milyon euroya Borussia Dortmund'un yolunu tutan ve burada da harika performansına devam eden Erling Haaland için İtalyan devi Juventus harekete geçti.

İtalyan medyasından Tuttosport'un haberine göre; 19'luk forvetin transferi için Torino ekibi, 75 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödeyecek.

34 MAÇTA 41 GOL ATTI

Real Madrid'in de transfer listesinde bulunan Haaland bu sezon toplamda 34 maça çıkmış ve 41 gol, 10 asistlik müthiş bir performans sergilemişti. Norveçli forvet geçen hafta yeniden başlayan Bundesliga'da takımının 4-0 kazandığı maçta Dortmund'un Schalke karşısında ilk golünü de atmıştı.

Erling Haaland'ın sözleşmesi 2024 yılının Haziran ayında sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dortmund Juventus Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

KAFASI HARİÇ 20KM:

Bu oyuncu bu kadar etmez

1
7
yanıtYanıtla
DEDE:

SORLAT 55 MILYON EDER

2
3
yanıtYanıtla
Blade:

200 eder 200... Abarttikca abartin

yanıt0
yanıt0
manuel:

cok ucuz adam en az 150 si var

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title