Haberler

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!

Güncelleme:

Sevilen dizi Jet Sosyete'nin 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız'lı yeni bölüm heyecan yarattı.

Senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı, kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin olduğu dizisinin yeni bölümüne sanatçı konuk oldu. Dizinin yeni bölümü sanatçının hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

JET SOSYETE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Özpamuk Tekstil'in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul'un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan'ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar'ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları'ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem'in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar'ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

JET SOSYETE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Çağlar Çorumlu

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Sarp Apak

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Bartu Küçükçağlayan

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Enis Arıkan

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Gülse Birsel - Derya Karadaş

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Cengiz Bozkurt

Jet Sosyete Dizisinden Yıldız Tilbe Sürprizi!Hasibe Eren

Kaynak: Haberler.com / Medya

Gülse Birsel Yıldız Tilbe Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title