Haberler

Jens Stryger Larsen kimdir? Jens Stryger Larsen mevkisi ne, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Güncelleme:

Trabzonspor'dan üst üste transfer açıklaması. Bordo Mavililer Larsen ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirirken, Eren Elmalı, D oğucan Haspolat ve Danimarkalı sağ bek Jens Stryger Larsen tranferini açıkladı. Peki, Jens Stryger Larsen kimdir? Jens Stryger Larsen mevkisi ne, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan sol bek Eren Elmalı ve orta saha oyuncusu Doğucan H aspolatı ile Danimarkalı sağ bek Jens Stryger Larsen'i kadrosuna kattı. Jens Stryger Larsen kimdir? Jens Stryger Larsen mevkisi n, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

JENS STRYGER LARSEN KİMDİR?

Doğum tarihi: 21 Şubat 1991

(31 yaşında)

Sakskobing, Danimarka

Jens Stryger Larsen (d. 21 Şubat 1991), sağ bek mevkiinde oynayan Danimarkalı millî futbolcudur. Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giymektedir.

Stryger Larsen, Brøndby IF formasıyla ilk maçına Kasım 2009'da FC Nordsjælland karşısında çıktı. Brøndby'de geçirdiği süre boyunca, enerjisi nedeniyle Brøndby taraftarları arasında çok popüler oldu ve 2010-2011 sezonunun başından itibaren Brøndby'de düzenli olarak forma giydi. Ağustos 2010'da Danimarka medyası tarafından Danimarka'daki en büyük yeteneklerden biri olarak gösterildi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Trabzonspor Trabzon Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title