Haberler

İzdiham Yaşandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne Bağlı Göltürkbükü Beldesi'nde Bir Banka Tarafından Düzenlenen İlk Yaz Partisine Yıldız Yağdı.

MUĞLA'NIN BODRUM İLÇESİ'NE BAĞLI GÖLTÜRKBÜKÜ BELDESİ'NDE BİR BANKA TARAFINDAN DÜZENLENEN İLK YAZ PARTİSİNE YILDIZ YAĞDI.

Sanat, iş, spor, ekonomi dünyasından 750 konuğun katıldığı partide İngiliz ABBA Tribute Grubu ile Ayhan Sicimoğlu'nun sahne aldığı konsere karadan ve denizden yatlarla gelen konuklar şıklık yarışına girdi.

Göltürkbükü'ndeki otelde bankanın Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer davet verdi. Göltürkbükü sahilinde davet için yeniden özel bir konseptle dekore edilen otele konukların gelişi sırasında izdiham yaşandı. Üç aydır, her gün 80 kişinin çalışarak hazırladığı gecede konuklara 350 personel hizmet verdi, jandarma davetten saatler önce beldede geniş güvenlik önlemi aldı.

Göltürkbükü'nün dar sokaklarında trafik sıkıştı, otopark yetersizliği nedeniyle yaklaşık 400 araçla gelen konuklar zor anlar yaşadı. Davetten erken çıkanlar otomobillerini çıkaramadı. Bazı davetliler yaklaşık 1 kilometre yürüyerek otele ulaşabildi. Birçok konuk çareyi denizden botlarla partiye gelmekte buldu. Bazı işadamları Yalıkavak, Torba, Gündoğan ve Gümüşlük'ten yatlarıyla davete geldi.

Göltürkbükü'nün büyüleyici gece manzarasının eşlik ettiği, Suzan Sabancı Dinçer'in, eşi Sabancı Holding Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı Haluk Dinçer ve kızı Ceyda Dinçer ile birlikte evsahipliği yaptığı davete Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, kızı Vuslat Doğan Sabancı, Feryal- Kemal Gülman, İbrahim Orhan, Süreyya Yalçın, Lindo Tita, Cem Hakko- Ronit Gülcan, Mehmet Güner, Mustafa Karaca, Nihat Özdemir, Ünal Atalay, Yasemin- Hilmi Manço, Fatma Çarmıklı, Şebnem- Celal Çapa, Tuğçe- Bülent Çavuşoğlu, Ünal Atalay, Köksal Sönmez- Filiz Akın, Azra Akın, Ayşe Özyılmazel ve Özgü Namal gibi ünlü isimler katıldı.

Birçok konuk davet için özel olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'den geldi. Davetlilerin şıklık yarışına girdiği gecede bazı davetlilerin kuaför ve yardımcılarını da yakındaki Maki Otel'e getirdiği ve sık sık yardım istediği görüldü.

İngiliz ABBA Tibute Grubu'nun sevilen popüler şarkıları ve Ayhan Sicimoğlu'nun latin müziği eşliğinde eğlenen konuklar, unutulmaz bir gece yaşadı. Banka yöneticileri yaz partilerinin geleneksel hale geleceğini açıkladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title