Haberler

Öğretmeninin kendisi hakkında söylediklerini duyan Akşener hemen müdahale etti: Hocam buraya girmesek

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortaokul öğretmeni Zerrin Köksal'ı, kaldığı Validebağ Huzurevinde ziyaret ederken, görüşmede ilginç anlar yaşandı. Akşener için, "İYİ Parti'yi kurarak da çok güzel başarılara ulaşacak inşallah. İstikbalin reis-i cumhuru, başbakanı" diyen Köksal'a İYİ Parti liderinin, "Hocam buraya girmesek" diye cevap vermesi dikkat çekti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberindeki partili bir grupla İzmit Ortaokulundan öğretmeni olan ve Validebağ Huzurevinde kalan 97 yaşındaki Zerrin Köksal'ı ziyaret ederek elini öptü. Akşener, Köksal ve diğer huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.

AKŞENER'DEN ÖĞRETMENİNE ZİYARET

Validebağ Huzurevinin çok güzel bir yer olduğunu söyleyen Akşener, politikaya başlamadan önce, Acıbadem'de oturduğu dönemde buraya çok gelip gittiğini anlattı.

"İSTİKBALİN REİS-İ CUMHURU, BAŞBAKANI"

Meral Akşener'in öğretmeni Zerrin Köksal ise "Meral'ciğim iyi bir ailenin kızıdır. Kendisi çok çok iyidir. Tahmin edemeyeceğiniz kadar çok iyi bir insan, çok sevdiğim bir öğrenciydi. İYİ Parti'yi kurarak da çok güzel başarılara ulaşacak inşallah. İstikbalin reis-i cumhuru, başbakanı." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, huzurevindeki ortaokul öğretmenini ziyaret etti

"HOCAM BURAYA GİRMESEK"

Öğretmeninin sözleri üzerine Akşener, "Hocam buraya girmesek." diye cevap verdi. Köksal, daha sonra Sivas'ta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü gördüğü anları anlattı.

"ÖĞRETMEN KİMLİĞİMLE BURADAYIM"

Meral Akşener, 1974'te Bursa Kız Öğretmen Lisesinden mezun olduğunu, siyasi kimliğiyle değil öğretmen kimliğiyle burada bulunduğunu belirtti. Zerrin Köksal'ın oğlu Ahmet Köksal, Akşener'in her yıl Öğretmenler Günü vesilesiyle annesini ya ziyaret ettiğini ya da telefonla arayıp halini, hatırını sorduğunu aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Kocaeli Haberler

500

Yorumlar (1)

Ibrahim Kucukonder:

28 Şubat'ta darbeye taraf olan ve analarımız bacılarımızın kutsal gördüğü baş örtüsü yasağını gönülden inanarak uygulayan maral sana oy vererek imanımı tehlikeye sokacak değilim bir nevi İslam düşmanlığı yapmışsındır

50
53
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title