Haberler

İsyan Etti!

Tuba Ünsal Kendisi Hakkında Çıkan Dağıttı, Şımarık Haberlerine İsyan Etti!

TUBA ÜNSAL KENDİSİ HAKKINDA ÇIKAN DAĞITTI, ŞIMARIK HABERLERİNE İSYAN ETTİ!

Şu sıralar setten sete koşan Tuba Ünsal, Dragos'taki dizi setinde İstanbul Life Dergisi'nin sorularını yanıtladı. Hem yüksek temponun hem de tanınmış bir yüz olmanın kendisini yorduğunu, acilen tatile ihtiyaç duyduğunu söyleyen Ünsal, Amerika'daki film çekiminin ardından inzivaya çekilecek.

Yorgun görünüyorsun...

- Evet. Şu sıra çok çalışıyorum. Bir de galiba dün A'jia'da çekimde biraz üşüttüm. Çok soğuktu. Her bulduğum köşede küüüt uyuyorum!

Tempo niye arttı birden?

- 6-7 aydır böyle. 'Suluboya' filminin çekimleri ile başladı. O bitti 'Kar Tanesi'ni çektim. Bittiği gün İstanbul'a döndüm, 'Yemin' dizisine başladım. Aynı anda Türkmax'taki 'Normal misin?' oldu. Reklam çekimleri falan derken böyle bir döneme girdim. Ama keyfim yerinde.

Tesadüf mü yoksa önceden kendini tutuyor muydun biraz?

- Yok, 16 yaşımdan beri çok çalışıyorum. Eskiden dizi varken televizyon programı yapmıyorsam, kendimi eksik hissederdim. Kendimi nadasa bırakmayı istemedim. Çünkü işin kuralını çok fazla bilmiyordum. Ama artık bir süre dinleneceğim. Mantıklı ve doğru olan da bu...

Dinlenmekle ilgili bir tercihin var mı?

- Los Angeles'a gideceğim. Bir filmde oynayacağım. 5-6 günlük bir iş. Biraz sahil yolculuğu yapmak istiyorum. San Francisco falan. Haziranda... Sonra dönüp Çeşme'ye gideceğim. Oradaki evimizde çok keyifli zaman geçiriyorum. İstanbul ise çok daha yoğun bir şehir.

- Ama ayağını suya sokabilmek için Kilyos'a gitmen lazım. O da pek uygun olmaz diye düşünüyorum.

İstanbul'da bir çevren olduğunda rahat da bırakmıyorlar değil mi?

- Tabii! Haftada 5 gün sette, 2 gün üniversitedeyim. Bunu arkadaşlarıma anlatamıyorum. Rahat bırakmıyorlar.

Gece hayatını seviyorsun ama...

- Benim yaşımdaki genç bir kız ne kadar seviyorsa, o kadar... Şöyle bir durum da var; sosyallik insanın enerjisini tamamlayan bir şey. Bütün gün settesin. Sonrasında bir arkadaşınla bir yere gitmek, enerjini yükselten bir şey. Yoksa çok monoton ve çok sıkıcı olur. İki haftada bir müzik dinleyebileceğim bir yere giderim mutlaka.

Nasıl bir yere? Ne tür müzik dinlemeye mesela?

- Underground ve lounge seviyorum. Clubbing yapmak istiyorsam kesinlikle iyi müziği olan bir yer olmalı. Mesela Wan-na ve Anjelique. Her yaz Anjelique'in açılmasını hakikaten bekliyorum. Çok iyi müzik ve Boğaz manzarası; müthiş bir ikili.

Vogue gözlüklerinin yeni yüzü oldun. Güneş gözlüğün yok mu yanında?

- Var, var! Her tarafımda. Arabada 3 tane, evde bilmem kaç tane. Arkadaşımın evinde bile bıraktım.

Güneş gözlüklerinin gizlenme arzusu ile ilgili bir tarafı da var sanki.

- Evet, mesela ben Beyoğlu'nda gözlük ve şapka takmadan yürüyemiyorum.

Niye?

- İnsanlar çok üstüne geliyor. Kendin olamıyorsun. Kolundan çekenler var. Bir gün ünlü bir insanla yürürsen anlarsın. Sinemaya gidiyoruz bir arkadaşımla, Odakule'den yürümeye başladık. Dayanamadım. Girdim Adidas'tan bir şapka aldım.

Sıkıcı kısmı bu herhalde ünlü olmanın...

- Şöhret olduğunu hatırlayan bir kız değilim. Beyoğlu'nda yürürken çok rahat erkek arkadaşımın sırtına atlayabilirim.

Yine de yapabilirsin.

- Gazetede onu 70 milyonun görüyor olmasının bedelini ödeyemem. Ona üzülmemeyi başaramam.

Çatlak, deli mi diyorlar?

- Onlar en iyisi. Keşke deli deseler. Deli olmak insana hareket özgürlüğü verir. Yok işte 'Ne gerek var? Dağıttı! Şımarık!' gibi şeyler söyleniyor.

Keyifli yanları da vardır mutlaka.

- Evet, bir yere gittiğin zaman rezervasyon yaptırmazsın! Mutlaka sana verecekleri bir masaları vardır.

Nerelerde olur bu mesela?

- Şimdi isim vermeyeyim, ama çoğu yerde yaşarım bunu. Mesela Vogue, Wan-na, Anjelique... Buralarda rezervasyon yaptırdığımı hatırlamıyorum. Biraz önceki konuya dönersek; kendi hayatının akışında giderken izinsiz fotoğrafını çekip kaçan tipler çıkıyor karşına. Yani tuhaf. Hayatına tecavüz ediliyor gibi hissediyorsun.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title