Haberler

    İşte Ünlü Kadınlar ve Burçları!

    Güncelleme:

    Siz burcunuzun tüm özelliklerini taşıyor musunuz bilmiyoruz ama Hollywood'un bu kadınları tüm özelliklerini yansıtıyor.

    Herkes astrolojiyle az ya da çok ilgilenmiştir hayatında. Pek fazla içli dışlı olmayanımız bile mutlaka burcunu bilir.

    Peki ya ünlüler? Hangi ünlüyle aynı burçtan olduğunuzu merak etmiyor musunuz?

    İşte burçlarıyla en çok uyumlu ünlü kadınlar...

    Mariah Carey - Koç

    Mariah Carey koç burcunun neredeyse bütün özelliklerini taşıyor. Ona bakarak koç burcunun tarzını, hayat görüşünü ve hareketlerini okuyabilirsiniz. Mariah Carey hırslı, savaşçı, seksi ve kadınsı bir kişilik sergiliyor. Ateş burcu olduğu her halinden belli. Öncü bir karakter Koç burcunun lider olma özelliğini, Mariah Carey sahneye ayak bastığı an görebilirsiniz. Sahneyi arkasına alarak coşkuyu yaşatmayı her zaman başarıyor. Televizyondan takip ettiğimiz Mariah'nın mimik ve jestleri, koç burcunun kendine özgü güçlü karakterini ortaya koyuyor. Her koç kadını gibi O da attığı adımlardan emin hareket ediyor.

    Penelope Cruz - Boğa

    Boğa burcu kadını lüksü, ön planda olmayı sevdiği kadar ailesine ve erkeğine de düşkün olur. Penelope Cruz, dünyanın tanıdığı tapılası bir kadın. O da sevdiği adama ve ailesine düşkün bir tablo çiziyor. Ateşli, güçlü ve yumuşak bir tavra sahip Yolunda ödün vermeden ilerlerken, eşini şımartmayı ihmal etmiyor. Boğa kadını aşka sadık kalır. Penelope Cruz ve Javier Bardem birlikteliğinin bu kadar sağlam ilerlemesinde astroloji uyumlarının etkisi olduğunu da söyleyebiliriz. Penelope Cruz anne olduktan sonra ayakları daha çok yere basan kadınsı bir imaj sergilemeye başladı. Her boğa kadını gibi onun için de kadın olmak ve anne olmak hayatında önemli bir yere sahip. Boğa kadınları sahip oldukları değerlerden vazgeçmezler.

    Angelina Jolie - İkizler

    İkizler burcu değişimi sembolize eder. Kendisiyle birlikte çevresini de değişime sürekler. Angelina Jolie, değişimlerin kadını. Televizyona ilk adım attığı günden bu yana tarzını o kadar çok değiştirdi ki ikizler kadını olduğunu kanıtladı. Üstelik yalnızca giyim tarzı değil yaşam tarzı da değişikliklerle dolu. Son dönemlerde aile annesi ve iyi niyet elçisi olarak karşımıza çıksa da o değişikliklere açık ve yenilikçi bir kadın. Kendisi gibi çocuklarını da sıradanlıktan uzak yetiştiriyor. İkizler kadını zor olabilir ama bir o kadar da öğretici ve çevresine karşı cesaretlendirici davranır. Onunla olanlar enerjisinden paylarına düşeni alırlar.

    Meryl Streep - Yengeç

    Meryl Streep, dram ve aile filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu. Bunun nedeni yengeç burcu olması olabilir mi? O duyguların kadını. Duyguları iyi anlıyor ve yorumluyor. En önemlisi, milyonlarca insana duyguları aktarabiliyor. Meryl Streep'i hiç bilim kurgu filmlerinde izlemedik, o hep bize duygulardan söz etti. Onunla birlikte defalarca ağladık. Ödül törenlerinde abartıdan uzak tarzı ile karşımıza çıktı. Sıcak ama mesafeli tebessümü içimizi ısıtırken, bu kadına yaklaşmak için özenli davranmak gerektiği mesajını verdi. Yengeç kadınları birbirlerinden farklı olabilirler ama hepsinin ortak tek bir ortak özelliği vardır. Onlar sıcak ve samimi yapılarında mesafeli bir duruşu yansıtırlar. Duyguları onlar kadar iyi aktarabilen başka bir kadın daha yoktur.

    Jennifer Lopez - Aslan

    Jennifer Lopez'e aslan kadını demek için doğum tarihine bile bakmaya gerek yok. Giyinişi, adımları, sahnesi ve eşine olan tutumu ile o tam bir aslan kadını. Aslan burcu leopar deseni, altın rengi ve iddialı renkler kullanmaktan zevk alır. Kesinlikle çok cesur bir kişiliğe sahip olur. Jennifer Lopez en başta giyim tarzı ile aslan burcu olduğunu kanıtlıyor. Sahne performansı aslan burcunun sahne tutkusunu ve ışığını yansıtıyor. Marc Anthony ile objektif karşısına geçtiklerinde dikkat ederseniz Jennifer Lopez bir adım önde yer alıyor. O erkeğinin en büyük destekçisi ama eşinin arkasında yer almayı asla kabul etmez. Her aslan kadını gibi göz önünde bulunmayı, ilgi toplamayı ve övgü almayı seviyor. Ona şarkı sözleri yazan bir eşle evli olmasının nedenlerinden biri de bu olabilir.

    Sophia Loren - Başak

    Başak burcu güzelliği temsil eder. Hem başak burcu olup hem de çirkin olan bir kadına rastlamak oldukça zor. Sophia Loren gençliğinden bu yana 'güzel kadın'ın tanımı oldu. Güzel olmak için zaman harcamaya gerek duymuyor çünkü güzelliği evrenden ona bir hediye. Başak burcu güzel olduğu kadar disiplinli ve otoriter olur. O güzelliğin korunması için böyle bir karakter de gerekir. Sophia Loren'i incelediğimiz zaman güzelliğinin yanında disiplini de görüyoruz. çizgisinden ödün vermeden efsaneleşerek süren başarısının altında disiplinli tutumu yer alıyor. Başak kadınları çevrelerini güzelleştirmeyi de iyi biliyorlar.

    Catherine Zeta Jones - Terazi

    Terazi burcu genel anlamıyla denge ve adalet ile bütünleşir. Değişime fikren açık ama uygulamada kapalı davranır. Terazi kadını için mutasıp ya da değerlerine tutkun diyebiliriz. Catherine Zate Jones, yıllardır değişmeyen şaç rengi ve modeli ile karşımıza çıkıyor. Aynı çizgilerden dışarı çıkmadan ufak değişiklikler yaparak yıllar içinde kendini zaman zaman yeniledi. Giydiği kıyafetlerde renkler yerine tonlar değişiyor. Oynadığı rollerde kendi kimliğine çok zıt karakterleri sahnelemeyi başarıyor ama özel hayatında değişimlere çok açık davranmıyor. İş kimliği ona her şeyi yaptırabilir. Korkusuzca hedeflerinin üstüne gider ve en sonunda ayakta alkışlanabilir. Tüm bunlarla birlikte eşinin tam yanında duran bir kadın imajı çiziyor. Ne bir adım gerisinde ne bir adım önünde. Her zaman yan yana görüntüleniyorlar. Catherine Zeta Jones, her terazi kadını gibi eşitlikten yana.

    Demi Moore - Akrep

    Ona bakınca akrep olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil. Demi Moore Hayalet filminin gizemli kadını. Akrep burcunun rengi olan siyahtan asla ödün vermiyor. Uzun siyah saçları ona seksi bir hava katarken, dinamik ve sofistike görünmesini sağlıyor. Akrep kadını 'kadın'dır. Kadın olduğunu en yalın haliyle bile vurgular. Yaşı kaç olursa olsun ilgi çekici görünür. Demi Moore'un gözlerindeki ışıkta tehlikeli bir yan gizli. Erkekleri büyülerken zehri ile onları öldürebilir. Akrep burcu kadını, kin tutar ve zarar verme içgüdüsüne sahiptir. Tutkulu bir aşık olabilir. Sevdiğinden ömrü boyunca vazgeçmez, tabi aynı değeri karşısındakinden görüyorsa. Hisleri kuvvetli olduğu için akrep kadınına yalan söylemek zor iştir. Demi Moore da her akrep kadını gibi uzun ilişkilerden yana.

    Azra Akın - Yay

    Yay insanı gülüşüyle kendini belli eder. Aynı Azra Akın gibi. Yay burcu karakteri pozitif, enerjik ve sevecen olur. Azra Akın, etrafına yaydığı pozitif enerjisi ile yay burcu olduğunu kanıtlıyor. Klasik kalıplara girmek istemez, özgürlük onun için vazgeçilmezdir. Azra Akın'ın giyim tarzına baktığınız zaman yay burcunun yansımasını görebilirsiniz. Rahat ve kendinden emin bir tarz çiziyor. Abartıya gerek duymadan zarif görünmeyi başarıyor. Cesaret ve özgürlük yay kadını için vazgeçilmez iki kavramı oluşturur.

    Kate Middleton - Oğlak

    Oğlak burcu dendi mi genelde disiplin akla gelir. Oğlak burcu karakteri disiplinli ve kurallara çok rahat bir şekilde adapte olabilir. Kate Middleton oğlak burcu kadınına çok uygun bir örnek. Hırslı, kurallara sağdık ve seçkin. çizgisinden ödün vermiyor. Her oğlak kadını gibi o da içinde gizli bir otorite barındırıyor. Abartıdan uzak ama prestijli görünmeyi seviyor.

    Ajda Pekkan - Kova

    Kova kadını ne düne ne de bugüne ait olmak ister. O, yarının insanı. Ajda Pekkan'ın kova burcu olduğunu söylersek şaşırmazsınız. Kova burcu kadınının tarzı, fikri ve duruşu zamansızlık taşır. İmajı eskimez. Süper star Ajda Pekkan da zamansızlık kavramının en iyi örneklerinden. Modern ve seçkin duruşu büyülüyor adeta. Yeni fikirlere açık olan Kova kadını için değişiklik kaçınılmazdır. Ancak yine de kova kadınının kendine özgü bir çizgisi vardır ve bu da kova kadınını taklit edilemez kılar.

    Sharon Stone - Balık

    Balık burcu karakterinin hayal gücü çok geniş olur. Adeta hayaller aleminde yaşar. Sezgileri güçlü olduğundan mıdır bilinmez iç seslerini dinleyerek hareket ederler. Temel içgüdü filmiyle Sharon Stone'u belkide defalarca izledik. Yaratıcı bir rol ve inandırıcı bir performans Sharon Stone yaratıcı, yetenekli ve çarpıcı bir balık kadını. Duygusal yönü, hassasiyeti onu yetenekli, hayranlık uyandıran bir oyuncu yapıyor. Her balık kadını gibi o da hayalleri için yaşıyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Jennifer Lopez Demi Moore Azra Akın Hollywood Astroloji Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title