Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Ülker'de 3 İmza

Fenerbahçe Ülker, Zeki Gülay ve Rasim Başak ile sözleşme yenilerken, Ömer Onan'ı da renklerine bağladı.

Fenerbahçe Ülker, Zeki Gülay ve Rasim Başak ile sözleşme yenilerken, Ömer Onan'ı da renklerine bağladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantı odasında gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Genel Direktörü Nedim Karakaş, Fenerbahçe Ülker Basketbol İcra Komitesi Üyesi Aydın Acun katıldı. İmza töreninde Zeki Gülay ile Ömer Onan 3'er, Zeki Gülay ise 1 yıllığına kendilerini Fenerbahçe Ülkerli yapan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe Ülker İcra Kurulu Üyesi Aydın Acun, imza töreninde yaptığı açıklamada, kısa ve orta vadede Avrupa'da başarıyı hedeflediklerini belirterek, "Fenerbahçe Ülker birlikteliğinden sonra değerli oyuncularımız ile sözleşme imzaladık. Bu heyecan verici bir durum. Fenerbahçe Ülker olarak, kısa ve orta vadede Avrupa'da başarıyı hedefliyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe ve Ülkerspor'un birleşmesinin ardından takımdan beklentilerin arttığını belirten Zeki Gülay, "100. yılımızda taraftarımızın beklentisi çok fazla. Çok güçlü bir kadromuz var. Beklentileri boşa çıkarmamak en büyük amacımız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

3 yıllık sözleşme imzalayan Ömer Onan ise, ortaya çıkan birleşmenin herkeste heyecan oluşturduğunu belirterek, "Kariyerleri boyunca kaybetmeyi sevmeyen oyunculardan kurulu bir ekibiz. 100. yılında Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağımıza inanıyoruz. Avrupa Ligi'nde de hiçbir ekipten aşağı değiliz. İyi oynarsak Final-four'da yer alabiliriz. Geri dönmek güzel oldu. Birleşmeden dolayı en büyük keyfi ben yaşıyorum sanırım. Hem tuttuğum takıma döndüm, hem de Avrupa Ligi'nde oynayacağım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title