Haberler

İstanbul Emniyeti'nde Terfi Töreni -1-

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev alan 99 emniyet müdürü bir üst rütbeye terfi etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 99 emniyet müdürü bir üst rütbeye terfi etti. Emniyet müdürlerinin yeni rütbeleri İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın katılımıyla takıldı. Güngören'deki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende 19 emniyet müdürü 1. sınıfa, 15 emniyet müdürü 2. sınıfa, 32 emniyet müdürü 3. sınıfa, 33 emniyet müdürü 4. sınıfa terfi etti.

"EŞİMİN TABİRİYLE NÖBETÇİ BABALIK YAPTIK"

Açılışta rütbe alan personeller adına konuşma yapan emniyet müdürü Gökhan Özsavaş, pek çok dikenli yollardan geçerek bu günlere geldiklerini ifade etti. Özsavaş, bugünlere gelmede emeklerini esirgemeyenlere teşekkür ettiklerini belirterek "Öncelikle bir baba şefkatiyle bize her zaman destek olan yol gösteren farklı pencerelerden bakabilmeyi kendi ayaklarımızın üzerinde durmamızı sağlayan başta Hüseyin Çapkın valim olmak üzere ve ayrıca diğer amirlerimize şükranlarımı sunarım. Gerçek kahramanlar eşlerimiz ailelerimiz. Bizimle çalışan yorulan bizimle sevilip üzülen her derde ortak olan gerçek kahramanlar. Müsade ederseniz beni her zaman destekleyen sevgili eşime teşükkür etmek istiyorum. Gün oldu ailemizden çocuklarımızdan dostlarımızdan özel ve sosyal hayatlarımızdan çalıp işimize verdik. Eşimin tabiriyle nöbetçi babalık yaptık. Huzurunuzda ona teşekkür ediyorum. Seni ve kızlarımızı çok seviyorum iyiki hayatım da varsınız" diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise "Terfi etmek ailece terfi etmek demektir. Çünkü bizim işimiz böyle bir iş. Gece nöbetleri mitingler maçlar ansızın patlayan bombalar ve sabahın köründe koşup gitmeler gibi" şeklinde konuştu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise "Milletimiz bu görevi yürütenlerin fedakarlıklarını ve kendileri için göstermiş oldukları bu çabayı çok iyi biliyorlar ve sizlerede milletimizin her zaman yüksek teveccühü olmuştur. Ülkemizin kendileriyle gurur duyulan bir müessesesi olarak emniyet teşkilatı ve personelimiz, milletimizin gönlünde farklı bir yere sahiptir. Bu meslek her zaman sorumluluk getirmiştir" dedi.

Konuşmaların ardından terfi törenine geçildi.

ŞİKE, ERGEKON VE ODA TV SORUŞTURMALARINI YÜRÜTEN MÜDÜRLER DE TERFİ ALDI

En dikkat çekici terfi ise Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınıp tutuklandığı "Şike" operasyonu başta olmak üzere Ergenekon, Oda TV ve Reyting soruşturmalarını yürüten Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu oldu. Ekizoğlu, 1. sınıf emniyet müdürü oldu. Ekizoğlu dışında Terörle Mücadeleden Sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Oktay Bulduk, Beyoğlu İlçesi'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Özsavaş, Güvenlik Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Karabörk ile Yunus Ayhan,Ömer Karagöz, Ömer Demirtaş, Fatma Karaduman, Fahri İnceçelikli, Servet Sarıçiçek, Tuğrul Pek, Şahin Çiftçi, Erdoğan Odabaş,Ahmet Şengün, Ali Babayiğit,Kemal Erbir, Mustafa İncebay,Sıtkı Akgül ve Cemil Beyazıt 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi edilerek İl Emniyet Müdürü oldular.Yunus Ayhan'ın rütbelerinin takılması sırasında eşi Nuray Ayhan düşme tehlikesi geçirdi. Ayhan eşini tutarak düşmesini engelledi. İstanbul Vali Mutlu da Ayhan'a "Bravo tebrik etmek istiyorum seni. Beyfendi müthiş"diyerek espri yaptı.

2. SINIF EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mahir Çakallı ile Reşat Demirel, Sezgin Öndem, Hakan Boydak,Ekrem Güneyisi,İzzet Kaptan, Erkin Adalar,Halil Maylıba,Halit Körken,Ramazan Emekli,Mustafa Yıldırım,Selahattin Yıldırım, İbrahim Çiftçi,Celal Yılmaz,Mehmet Suat Ekici 3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederek İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na terfi ettiler.

3. SINIF EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Sadık Akpınarlı,Murat Başıbüyük, Hilmi Korhan Zilcioğlu, İbrahim Kocaoğlu, Selim Özdemir, Ömer Burak Aktaş, Hakan Çavdar, Necmettin Öztürk, Metin Titiz, Mustafa Güntekin,Nafi Çevik, Erkan Aydoğan,Temel Açmalı, Nail Öztürk, Ünfan Kaya, Vedar Erdem, Vahap Karaca, Hakan Sıralı, Özcan Çam, Cengiz Urgancı,Ufuk Balcı, Şahin Güneş,Mahir Yavaş, Haktan Elban, Sedat Ercoşkun Ümit İzdaş, Hakan Torun,Faruk Sayın, Eyüp Sabri Öksüz,Kaya Korkmaz, Mustafa Göçer, Mehmet Yaşar Tapkan 3. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi edildi.

4 SINIF EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Orhan İnce, Musa Kansu, Şenol Demir, Salih Çimen, Ahmet Genç, Ahmet Deniz, Yasin Topçu, Oğuz Tütün, Murat Sertkaya, Osman Özgür Açıkgöz, Murat Çimen, Mustafa Cengiz, Hamza Erdoğan, Sait Yalçın, Cebrail Gündoğan, Gökhan Taşkın, Hasan Cevher, Özgür Gülenç, Erkan Karakurt, İsmail Gençol, Kadri Gençkaya,Ahmet Irmak, Barış Gökdemir, Mustafa Tekalan, Serpil Hatipoğlu,Ümit Karaköse, Hakim Pehlivanlar, Hakan Halıcı,Uğur Arıkan, Adnan Koşan, Ahmet Tosun, Ergün Güzel, Mustafa Şaşmaz 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi edildi. Mutlu ve Çapkın, terfi eden müdürlere rütbelerini takıp, birer kol saati hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hüseyin Avni Mutlu Hüseyin Çapkın Güngören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title