Haberler

İsmail Dükel kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, hangi kanalda? Gazeteci İsmail Dükel'in hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Açık oturum programlarına da katılan İsmail Dükel'in hayatı, kariyeri ve biyografisi merak ediliyor. Peki, İsmail Dükel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, doğum tarihi kaç, evli mi, hangi kanalda? İsmail Dükel ile ilgili bilgiler yazımızda...

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında İsmail Dükel geliyor. Peki, Gazeteci İsmail Dükel kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, hangi kanalda? Gazeteci İsmail Dükel'in hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar...

İSMAİL DÜKEL KİMDİR?

1960'ta Ankara'da doğan İsmail Dükel, gazeteciliğe 1979'da Ankara'da Rüzgaârlı Sokak'ta eski ismi Ulus olan Barış Gazetesinde başladı. Ankara'da birçok gazetelerde çalışan İsmail Dükel, Kanal Türk, Kanal E'de 4,5 seneye dek Ankara Haber Müdürlüğü yaptı ve kuruculuğunu üstlendiği Kanal Biz'de de 13 ay kadar Ankara Haber Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

2 buçuk sene devam eden işsizlik döneminin ardından "Gazete 5" adındaki bir internet sitesinde beş ay kadar çalıştı. 2012'de Yurt Gazetesi'nde "Meclis kulisi" adında köşe yazmaya başladı. Yurt Gazetesi'nden ayrılmasının ardından 2013'te Taksim Gezi olayları başladıktan birkaç gün sonra Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç'in davetinin ardından Genel Yayın Yönetmeliğini Hakan Aygün'ün yaptığı Halk Tv'de çalışmaya başladı.

İsmail Dükel şimdilerde CNN Türk başta olmak üzere bazı kanallarda açık oturum programlarına ve siyaset programlarına konuk olarak katılmaktadır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan İsmail Dükel'in Twitter'da 317 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title