Haberler

İsmail Balaban'ın annesi ile konuşması Survivor'a damga vurdu: İsmail Balaban'ın nişanlısı kimdir, ayrıldı mı?

Güncelleme:

İsmail Balaban'ın nişanlısı kimdir? sorusu dün İsmail Balaban'ın annesi ile konuşması sonrası merak edilen konulardan biri oldu. Survivor İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan kimdir? İletişim oyunu ödülünü alan İsmail Balaban'ın annesiyle konuşması geceye damga vuran konular arasında yer alıyor.

Survivor'da İsmail Balaban'ın iletişim ödülünde annesiyle konuşması araştırılıyor. İsmail Balaban'ın yarışmada nişanlısının olduğu biliniyordu. İzleyiciler İsmail Balaban'ın nişanlısı hakkında araştırmalar yapıyor. Peki İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, ayrıldı mı?

İLETİŞİM ÖDÜLÜNDE İSMAİL BALABAN'IN ANNESİ İLE KONUŞMASI

İsmail Balaban Survivor 2021 yarışmasında Ünlüler takımında yer almaktadır. Ünlüler takımının dün akşam kazandığı İletişim Ödülüne annesiyle konuşan İsmail Balaban'ın muhabbeti damga vurdu. Annesi İsmail Balaban'a nişanlısının nişanı attığı iddia edildi.

Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen bölümünde iletişim ödülünü kazanan ünlüler, aileleriyle telefonla görüştü. Annesiyle konuşan İsmail, nişanlısı Gamze hakkında öğrendikleriyle adeta dünyası başına yıkıldı. Gözyaşları içinde oğluyla konuşan anne, "Nişanlının adını ağzına bile alma. Beni burada öldürdüler, onlar yılanmış" dedi. Yaşananların ardından Acun Ilıcalı, "Gamze ile konuşabilirsin" dedi ancak İsmail, teklifi reddederek sadece annesiyle konuşmak istedi.

TV8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim oyunu için mücadele etti. Oyunu kazanan takım ise ünlüler odu. Aileleriyle görüşen yarışmacılardan İsmail Balaban, annesinden nişanlısı Gamze hakkında duydukları karşısında büyük bir şok yaşadı.

"BU KIZ YILANMIŞ OĞLUM"

İsmail'in annesi telefonda "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" dedi.

İSMAİL BALABAN'IN NİŞANLISI KİMDİR?

İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan'dır. Gamze Atakan ile İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı.

Finike Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''Antalyamızın başpehlivanı sarı fırtına İsmail Balaban ve Gamze Atakan Çiftimizin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi ve Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk beraber taktı. Çiftimize ve ailelerine bir ömür mutluluklar diliyoruz. Allah tamamına erdirsin.''yer aldı.

Survivor yarışmasına nişanlısını uğurlayan Gamze Atakan, ''Yolun bahtın açık olsun. Allah utandırmasın. Şampiyon olacaksın. Biliyorum. Seni çok seviyorum.'' paylaşımını yaptı.

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

Gamze Atakan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü mezunudur. Antalya Finike'de yaşayan Atakan iyi derecede İngilizce bilmektedir.

GAMZE ATAKAN'NDAN FLAŞ HAMLE

Snob Magazin'in haberine göre; 'Survivor' yarışmasında iletişim oyununu kazanan İsmail Balaban'ın annesiyle konuşması gündem oldu. Balaban'ın annesi oğluna telefonda, "Oğlum nişanlın senin bildiğin gibi bir kız değil!" dedi.

İki kez başpehlivan unvanını alan Balaban, konseyde ise aklının annesinde kaldığını söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı da Balaban'a, "İstersen nişanlın Gamze Atakan'la telefonda görüşebilirsiniz" teklifine ise pehlivan, "Annemle görüşmek istiyorum" diyerek, geri çevirdi.

Balaban'ın bu sözlerinden sonra nişanlısı Gamze Atakan ise, hemen profilindeki İsmail Balaban'la fotoğrafını kaldırdı. Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi 'İ' ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

İsmail Balaban Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title