Haberler

Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim?

Güncelleme:

Işın Karaca geçtiğimiz akşam katıldığı bir düğünde evlilikle ilgili açıklamalarda bulundu. Ardından, Işın Karaca evlendi mi ve Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim soruları gündeme geliyor. Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim? Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim? sorularına yanıt aranıyor. Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim? Detaylar haberimizdedir…

IŞIN KARACA EVLENDİ Mİ?

Şarkıcı Işın Karaca, 2016'da nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan 2019'un kasım ayında tek celsede boşanmıştı. Karaca, ayrılığın ardından besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 3 yılı aşkın süredir Yapıcıoğlu ile aşk yaşayan Karaca, katıldığı düğünde yaptığı espri ile basın mensuplarını şaşkına çevirdi.

Işın Karaca, önceki akşam katıldığı bir düğünde kendisinden 19 yaş küçük piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile sessiz sedasız evlendiğini açıkladı. Basın mensuplarının şaşkınlığını gören Karaca, "Hep siz mi trolleyeceksiniz" diyerek şaka yaptığını söyledi.

Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim?

IŞIN KARACA SEVGİLİSİ CAN YAPICIOĞLU KİM?

Işın Karaca, sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile yakın arkadaşı Mine İpek'in düğününde objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Sizi gelinlikle tekrar ne zaman göreceğiz?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etti. Sevgilisiyle evlendiğini söyleyen Karaca, "Arkadaşlar biz Can'la evlendik, şaka değil" diyerek parmağındaki tektaşı gösterdi. Muhabirlerin şaşkına dönmesiyle kahkaha atan şarkıcı, şaka yaptığını söyledi.

Işın Karaca'nın 19 yaşında Soner Kıvanç ile yaptığı ilk evlilikten Erda Kıvanç (1993) adında bir oğlu, ikinci eşi Sedat Doğan ile evliliğinden ise Mia (2011) isimli bir kızı var.

Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim?

Işın Karaca evlendi mi? Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu kim?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Işın Karaca Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title