Haberler

İnter Miami hangi ligde? Messi hani ülkeye gidiyor?

Güncelleme:

2 yılın ardından Paris Saint-Germain'e veda eden Lionel Messi, yeni takımı için son kararını verdi. Arjantinli yıldızın yeni rotası belli olacak. Peki, İnter Miami hangi ligde? Messi hani ülkeye gidiyor?

Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Lionel Messi'nin yeni adresinin Inter Miami olduğu iddia edildi. Al Ittihad ve Barcelona ile adı geçen Arjantinli yıldızın son kararını verdiği ve İnter Miami'ye ekibine imza atacağı konuşuluyor. Peki, İnter Miami hangi ligde? Messi hani ülkeye gidiyor?

İNTER MİAMİ HANGİ LİGDE?

Major League Soccer, ABD ve Kanada futbol liglerinin en üst düzey ligidir. Ligde 26 takım mücadele eder. Bu takımların 23'ü Amerika Birleşik Devletleri'ne 3'ü Kanada'ya aittir. Doğu ve Batı olmak üzere iki gruba ayrılmıştır.

Major League Soccer'ın normal sezonu Mart ayında başlarken Ekim ayında sona erer. Ligde yer alan 26 takım, kulüplerin ABD'deki konumlarına göre doğu ve batı olmak üzere iki gruba ayrılır. İki grup da 13 takımdan oluşur.Her takım normal sezonda 17'si kendi evinde 17'si deplasmanda olmak üzere 34 maç yapar. Her takım; karşı gruptan takımlar ile 5'i iç saha ve 5'i deplasman olmak üzere 10 maç, kendi grubundaki diğer 9 takım ile 1'i kendi evinde ve 1'i deplasman olmak üzere 18 maç ve ek olarak 3'ü kendi evinde ve 3'ü deplasmanda olmak üzere 6 konferans içi maç yapar.

Normal sezonun bitimiyle birlikte, en çok puan toplayan takım MLS Supporters' Shield adlı kupanın sahibi olur. Her grubu ilk yedi sırada tamamlayan takımlar, oynadıkları playoff mücadelelerinin ardından MLS Kupası maçı oynarlar.

Sezonun ortalarında ise ligin en iyi oyuncularından oluşan karma takımla, dünyanın diğer liglerinden bir takımın karşılaştığı All-Star Maçı yapılır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title