Haberler

İbrahim Öztürk kimdir ? Öztürk'ten şok iddialar

Güncelleme:

İbrahim Öztürk kimdir ? Öztürk'ten şok iddialar. Avcı'nın vurulmasından sonra hiç konuşmayan eşi İbrahim Öztürk, "Harika, pimi çekilmiş el bombası. Yemeklerime ilaç kattı. Kıvrana kıvrana idrarımdan kan geldi." dedi.

İbrahim Öztürk kimdir ? Harika Avcı'nın eşi İbratim Öztürk'ten şok iddialar. Geçtiğimiz günlerde Harika Avcı 5 yıldızlı bir otel odasında tek kurşunla yaralanmıştı. Kimlerine göre Avcı intihara teşebbüs etmişti. Harika Avcı'nın kendisinden 24 yaş küçük eşi ilk kez konuştu ve yok artık dedirten iddialar ortaya attı.

PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI

Ünlü oyuncunun kendisinden 24 yaş küçük olan eşi İbrahim Öztürk, Avcı'nın ciddi ruhsal sorunları olduğunu ve yıllarca kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti.

"İDRARIMDAN KAN GELDİ"

Bugüne kadar sessizliğini koruyan Öztürk, "Harika ve onun yalanlarına inanan Azeri bakıcısı, yılbaşından 25 Ocak gününe kadar yediğim içtiğim şeylere ilaç v.s. gibi şeyler karıştırarak neredeyse ölümüme sebebiyet vereceklerdi. Kıvrana kıvrana idrarımdan kan geldi. Harika, pimi çekilmiş el bombası. Şu anda bazı şeyler için çok geç kalınmadan önlem alınmalı diye söyledim ancak olmadı." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Öztürk Harika Avcı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title