Haberler

İbrahim Çolak kimdir? 2020 Olimpiyatları Jimnastik İbrahim Çolak kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Türk artistik jimnastikçi ve Şavkar Cimnastik Spor Kulübü'nün aktif sporcusu olan İbrahim Çolak, pandemi nedeni ile ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyatlarına bu sene katılıp madalyayla dönmeyi hedefliyor. Hayatı merak edilen genç jimnastikçi hakkında bilinenleri sizin için derledik. Peki, İbrahim Çolak kimdir? 2020 Olimpiyatları Jimnastik İbrahim Çolak kimdir? Kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde!

Türk artistik jimnastikçi ve Şavkar Cimnastik Spor Kulübü'nün aktif sporcusu olan İbrahim Çolak, pandemi nedeni ile ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyatlarına bu sene katılıp bireysel olarak halka aletinde finale kalıp madalya alma hedefinde olduğunu ifade etti. Hayatı merak edilen genç jimnastikçi hakkında bilinenleri sizin için derledik. Peki, İbrahim Çolak kimdir? 2020 Olimpiyatları Jimnastik İbrahim Çolak kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte detaylar!

İBRAHİM ÇOLAK KİMDİR?

İbrahim Çolak kimdir? 2020 Olimpiyatları Jimnastik İbrahim Çolak kimdir? Kaç yaşında, nereli?

İbrahim Çolak, 7 Ocak 1995 tarihinde İzmir'de doğan Türk artistik jimnastikçidir. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu ve İzmir'deki Şavkar Cimnastik Spor Kulübü'nün aktif sporcusudur.

2019 Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası'nda halka branşında altın madalya kazanmıştır.

Katıldığı Oyunlar

  • Minsk 2019 Avrupa Oyunları
  • Tarragona 2018 Akdeniz Oyunları
  • Bakü 2017 İslami Dayanışma Oyunları
  • Bakü 2015 Avrupa Oyunları
  • Mersin 2013 Akdeniz Oyunları
  • Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali

İbrahim Çolak kimdir? 2020 Olimpiyatları Jimnastik İbrahim Çolak kimdir? Kaç yaşında, nereli?

İBRAHİM ÇOLAK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İbrahim Çolak, 1995 doğumlu olup 26 yaşında ve İzmirlidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Çolak Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title