Haberler

İbo Show CANLI izle! Star TV İbo Show 40. yeni bölüm izle! 20 Nisan İbo Show konukları kim? İbo Show yeni bölümde neler oldu? Star TV CANLI izle!

Güncelleme:

Star TV'de yayınlanan ve yayınlandığı her bölümüyle izleyenlerine müzik zevki yaşatan, büyük ilgi gören İbo Show programı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İbo Show'un 20 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünün konukları belli oldu. İbo Show canlı izle! 20 Nisan İbo Show canlı yayın izle! İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'da bu hafta neler oldu? İbo Show bu akşamki konukları kim? Star TV İbo Show canlı izle linki ve Star TV canlı yayın izle haberimizde...

İbo Show canlı izle linki araştırılıyor. İbo Show'un 20 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan özel bölümü dikkat çekiyor. İbo Show canlı izle! 20 Nisan İbo Show canlı yayın izle! İbrahim Tatlıses'in sunduğu programın bu haftaki konukları kimler? İbo Show canlı izle! Star TV İbo Show Özel bölüm izle! İbo Show bu akşamki konukları kim? İbo Show son bölüm ve yeni bölüm izle linki araştırılıyor. İbo Show 40. bölüm izle! Star TV canlı izle linki haberimizde...

20 NİSAN İBO SHOW KONUKLARI KİM?

İbo Show konukları yayınlanan tanıtım ile açıklandı. Star TV yayın akışına göre 20:00'de başlayacak olan İbo Show konukları arasında Hüseyin Kağıt, Ankaralı Turgut, Ayşe Dinçer ve Ankaralı Coşkun yer alıyor. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunduğu program Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

İBO SHOW CANLI İZLE

İbo Show canlı izlemek için İBO SHOW CANLI İZLE'ye tıklayınız.

İBO SHOW KONUKLARI KİM?

  • Hüseyin Kağıt
  • Ankaralı Turgut
  • Ayşe Dinçer
  • Ankaralı Coşkun

İBO SHOW FORMATI

İbo Show, İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve 19 Kasım 1993 tarihinde yayımlanmaya başlayan talk-show programı. İlk sezonu Kanal 6'da yayımlanmış daha sonra TGRT, Star TV, atv, Show TV ve Beyaz TV gibi kanallara geçmiştir. Özellikle, 1990'lı yıllardaki programıyla reyting rekorları kırmıştır ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Olgun Şimşek ve Evrim Akın gibi oyuncular program içinde kısa skeçlerde oynamışlardır. 2010'lu yıllarda HD yayın yapmaya başlamıştır. Program, 13 Mart 2011 tarihinde İbrahim Tatlıses'in yaşadığı olaylardan sonra Beyaz TV'de sona ermiştir. Toplam 18 sezon yayımlandı ve 642. bölümü ile ekranlara veda etti. Programın tüm bölümleri ve programdan kesitler İbrahim Tatlıses'in YouTube kanalı üzerinden yayımlanmaktadır. 9 yıl aradan sonra 31 Ekim 2020'de yeni sezonu ile Star TV'de başlaması planlanan program 30 Ekim 2020'de olan İzmir Depremi nedeniyle ileri tarihe ertelendi, 14 Kasım 2020 tarihinde Star TV'de tekrar yayımlanmaya başladı ve 26 Haziran 2021'de ekrana gelen 30. bölümü ile sezon finali yaptı. Yeni sezonu, 13 Şubat 2022 tarihinde yayımlanmaya başladı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Star Tv Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title