Haberler

Hükümet Kadın konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler?

Güncelleme:

Yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat'ın oturduğu BKM ve Necati Akpınar imzalı film bu akşam televizyon seyircisi ile buluşacak. Başrollerinde Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Bu akşam ekranlarda yayınlanacak Hükümet Kadın filmi hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Hükümet Kadın konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? Hükümet Kadın nerede çekiliyor?

Hükümet Kadın, 2013 yapımı bir Türk komedi filmidir. Yönetmenliğini yapan Sermiyan Midyat hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Peki, Hükümet Kadın konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? İşte detaylar haberimizde..

HÜKÜMET KADIN FİLMİ KONUSU NE?

Sekiz çocuk annesi, okuma yazma bilmeyen ve politikayla ilgilenmeyen Midyatlı bir kadın olan Xate'nin (Demet Akbağ) kocası Aziz Veysel (Ercan Kesal) Midyat Belediye Başkanıdır. Aziz Veysel'in ani ölümü üzerine başkanlık koltuğunu devralan Xate'nin başına hem komik hem de duygusal olaylar gelecektir. Xate'nin kocası bir gün trafik kazasında hayatını kaybedince başkanlık koltuğuna Xate oturur.

Kocasından kendisine yadigar kalan büyük bir projeyi yerine getirmek için yemin içer: İlçeyi ne pahasına olursa olsun suya kavuşturmak. İlçeyi suya ve elektriğe kavuşturur fakat 27 Mayıs Darbesi olur ve ilçenin suyu kesilir. Bir gün kızını evlendirir ama kızını evlendirdiği saatlerde kalp krizi geçirir.

HÜKÜMET KADIN FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Demet Akbağ - Xate

Sermiyan Midyat - Faruk

Mahir İpek - Ikram

Gülhan Tekin - Fehime

Burcu Gönder - Güle

Ercan Kesal - Aziz Veysel Nuroğlu

Nazmi Kırık - Ferhat

Cezmi Baskın - Eşekçi Feyzullah

Ayberk Atilla - Şeyhmuz

Sarp Aydınoğlu - Ögretmen

Bülent Çolak - Baran

Haki Biçici - Behçet

Renan Bilek - Müfettis Tugrul

Kemal Uçar - Komutan Celal

Muhammed Akay - İmam

Hükümet Kadın konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hükümet Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title