Haberler

HUH Token altcoin rekoru kırarken Ethereum tarafından sevinç dansı geldi

ilandır
Güncelleme:

Ön satışın başarısı ve türünün tek örneği çoklu zincir teknolojisi göz önüne alındığında HUH Token'ın yol boyunca rekorlar kırması kripto dünyasında şaşırtıcı karşılanmıyor.

HUH Token, başlangıcından bu yana başarı için bir boru hattındaydı ve lansmanın başarısı bunu yalnızca HUH Token sahipleri ve lansmanından önce biraz tereddüt etmiş olanlar için iyi sağlamlaştırdı. HUH Token'ın rekor kıran bebekliği, sağlıklı bir geleceği ve dünyanın ilk Utimeme'si olan HUH Token'dan geleceğine dair düşünceleri açığa kavuşturuyor. HUH Tokens'ın erken başarısı nedeniyle Ethereum'un nasıl hareketlenebileceği ise bir soru işareti yaratıyor.

HUH Token altcoin rekoru kırarken Ethereum tarafından sevinç dansı geldi

HUH Token'dan altcoin rekoru

Doğru okudunuz, HUH Token 6 Aralık'ta piyasaya sürüldü ve onunla birlikte altcoinler rekorunu koşmaya devam ediyor. Bu sayede ise HUH Token sadece bir kripto para birimini değil aynı zamanda bir MetHUH hanedanını da başlatmış sayılıyor. HUH Token, utimeme gücü (kanıtlanmış etki gücü ve bir yardımcı madeni paranın kullanılabilirliği), HUH jetonunun çoklu zinciri, akıllı sözleşmeleri, LP edinimi, bir her zaman etkin Bug Bounty ve daha fazlasını ifade ediyor. Sadece bu nedenle bile HUH Token rekor kıran bir kripto para birimi başlatmayı başarıyor ve HUH Token aydan daha ileriye gideceği düşünülüyor.

HUH Token altcoin rekoru kırarken Ethereum tarafından sevinç dansı geldi

Ethereum'un sevinç dansı

Ethereum'un yaratıcıları 2015'teki başlangıcından bu yana Ethereum'un geniş kapsamlı uygulamalara sahip olması için çabalıyor. Bazıları Ethereum'un bile tasarlayabileceğinin ötesine geçen uygulamalar ve bu nedenle Ethereum 'un mutluluk dans yapıyor olabileceği düşünülüyor. Ethereum'un yaratıcıları için ise HUH Tokens'ın erken başarısından dolayı gurur duyarak HUH Tokens'ın ileriye dönük düşünme yolları ve uygulamaları için onu yalnızca sırtını sıvazlamakla kalmayıp, aynı zamanda heyecan verici başarıların geleceğini de güvence altına almış olabileceği tahmin ediliyor.

HUH Token'ı Sosyal Medyalarında takip edin

PancakeSwap:

Web sitesi:

Haberler

title