Haberler

Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Her Yerde Sen son bölüm izle

Güncelleme:

Her Yerde Sen 13. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? FOX ekranlarında seyirciyle buluşan Her Yerde Sen dizisi 12. son bölümüyle Cuma akşamı sevenleriyleydi. Demir'in hayatına dair ayrıntıları hatırlamadı onu yaralar. Her Yerde Sen 12. bölümde neler oldu? Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı…

Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın başrollerde bulunduğu Her Yerde Sen romantik komedi dizisi FOX TV'de ekranlara geliyor. Yayımlanan son bölümünde sırların açığa çıkıyor oluşu Demir'i beklenmedik şekilde değiştirir. Her Yerde Sen dizisi ayrıntıları haberimizde…

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tüm sırların ortaya dökülmesi Demir'i derinden yaralarken Demir'in tepkisi Selin için büyük bir şok olur. Selin'in üzüntüsü ile hırslanan Burak büyük bir kumar oynar. Demir hayatının kontrolünü yeniden kazanmaya uğraşırken prensiplerine sığınsa da karşısında hep Selin'i bulur. Eve gelen sürpriz bir ziyaretçi ile kırılıp dökülen ilişkileri arasında bir yol ararlarken arka arkaya gelen darbeler Demir'i zayıflatır. Ancak en zayıf olduğu anda yanında yeni bir güç bulacaktır.

Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Her Yerde Sen son bölüm izle

13. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI!

Yayımlanan fragmanda: Selin, Demir'e ondan ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyler. Merve'nin her şeyi Demir'e anlattığını söylemesi üzerine Azmiye çılgına döner. Selin, iş yerinde Demir'i zorla öper ve zor durumdaki aşık, Selin'in istifasını kabul ettiğini söyler.Ve artık evin ayrılmasına karar verilmiştir.. Her koşulda Selin'den uzak durmaya çalışan Demir'i Selin köşeye sıkıştırmak için fırsat kollar. Sonunda Demir, Selin'e aşkını itiraf eder.

Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Her Yerde Sen son bölüm izle

Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Her Yerde Sen son bölüm izle

Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Her Yerde Sen son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Furkan Andıç Aybüke Pusat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title