Haberler

Isparta'da hayırsever iş insanından eğitime destek

Güncelleme:

Isparta'da bir hayırsever iş insanı ile Türk Kızılay'ı arasında 4 derslikli anaokulu için protokol imzalandı.

Isparta'da bir hayırsever iş insanı ile Türk Kızılay'ı arasında 4 derslikli anaokulu için protokol imzalandı.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, valilikte düzenlenen törende, devletin devam ettirdiği bu tarz projelere hayır severlerin desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Yeni yapılacak 4 derslik okulun Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde yapılacağını belirten Seymenoğlu, şöyle devam etti:

"İnşallah okulumuz güzel bir proje ile Emin Bey tarafından en kısa zamanda yapılıp Isparta'mızın çocuklarına hizmet verecektir. Devletimiz elbette çok güçlü ve bu tür yatırımları yapıyor. Ancak bu yatırımların yanına hayırseverlerimizin de katkılarıyla yenilerini eklediğimiz takdirde okullarımız daha hızlı şekilde öğrencilerimizin hizmetine sunuluyor. Bu da bizim eğitimdeki kalitemizi artırmış oluyor. Hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum."

İş insanı Emin Gülmez ise bu tür projelere devam edeceğini belirterek, anaokulun Ispartalılara hayır uğurlu olması temennisinde bulundu.

Önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak anaokulunun yeni eğitim öğretim döneminde öğrenci kabul edeceği belirtildi.

İmza törenine, Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Kızılay Isparta Şube Başkanı Ramazan Tamer Büyükküpçü katıldı.

Kaynak: AA / Toplum

Kızılay Isparta Burdur Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title