Haberler

Haluk Pekşen Öldü mü? Haluk Pekşen'in sağlık durumu nasıl?

Güncelleme:

Bodrum'da rahatsızlanan ve bir süredir Ankara'da tedavisi devam etmekte olan Haluk Pekşen'in sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. 25-26. Dönem CHP Trabzon Milletvekili ve Hukukçu olan Haluk Pekşen Öldü mü? Haluk Pekşen'in sağlık durumu nasıl?

Haluk Pekşen'in sağlık durumu özellikle sevenleri tarafından merakla araştırılmakta. Son dönemde yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı hastaneye kaldırılan CHP Trabzon Milletvekili, siyaseti ile dikkatleri üzerinde topluyordu. Peki, CHP Trabzon Milletvekilliği görevi ile bilinen Haluk Pekşen Öldü mü? Haluk Pekşen'in sağlık durumu nasıl?

HALUK PEKŞEN ÖLDÜ MÜ?

CHP Trabzon Milletvekilliği görevi ile bilinen Haluk Pekşen'in bir süredir Ankara'da tedavisi devam ediyordu. Geçtiğimiz saatlerde ise Haluk Pekşen'in vefat ettiği bildirildi. Konu ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şu açıklamalarda bulundu;

"25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen'e Allah'tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

HALUK PEKŞEN KİMDİR?

Pekşen, 1961 yılında Yomra'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukat olarak çalıştıktan sonra 25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilliği yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Pekşen, İngilizce bilmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında şirketlerin avukatlık ve danışmanlıklarını yaptı. 2000 yılında 5 yıllık kalkınma plan komisyonu çalışmalarında yer aldı. "Balyoz Savunma" ve " Bir Ülke Geleceğini Arıyor" adında eseri var. İngilizce biliyor ve evliliğinden 2 tane çocuğu var. 2001 ekonomik krizi sonrası özellikle bankacılık sektörünün yeniden yapılanması için yapılan yasa çalışmalarında aktif olarak yer almıştır.
2006 yılında Türkiye Kızılay Derneği Hukuk Müşavirliği görevini üstlenen Haluk PEKŞEN birçok Kanun, Yönetmelik ve tüzük çalışmalarını en üst kalitede yerine getirmiştir.
Çok sayıda sivil toplum örgütünün kurucu ve yöneticiliğini yaptı. Yurt içi ve yurt dışı çok sayıda şirket ve işletmede avukatlık, danışmanlık ve icra kurulu görevinde bulundu. Havacılık, Bankacılık, Gümrük, Dış Ticaret Yasası başta olmak üzere çok sayıda yasa, tüzük ve yönetmeliğin hazırlık çalışmalarında görev yaptı. İpekyolu Projesi (Merkez Türkiye), Eurocontrol Konvansiyonu Mevzuatı, Serbest Bölgeler Mevzuatı, hukuk, bankacılık ve finansman konuları başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde çok sayıda söyleşi ve makaleleri yayımlandı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Haluk Pekşen Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title