Haberler

Hakim neden final yapıyor? Hakim dizisi bitiyor mu? Hakim dizisinde son bölümde neler oldu?

Güncelleme:

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Hakim dizisi 10. bölümü ile ATV ekranlarına veda ederek final yapıyor. Vatandaşlarımız Hakim dizisinin neden bittiğini merak ediyor. Peki, Hakim neden final yapıyor? Hakim dizisi bitiyor mu? Hakim dizisinde son bölümde neler oldu?

Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisi 10. bölümü ile seyircilerine veda ediyor. Peki, Hakim neden final yapıyor? Hakim dizisi bitiyor mu? Hakim dizisinde son bölümde neler oldu? İşte detaylar haberimizde...

HAKİM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisi 10. bölümü ile final yapıyor. Senaryodaki zayıflık ve reytinglerde oldukça geride kalan Hakim dizisinin daha önceden sezon finali yapacağı söylentileri yayılmış ancak sonu getirilememişti.

HAKİM DİZİSİ BİTİYOR MU?

Hakim dizisi 10. bölümü ile 13 Haziran Pazartesi akşamında final yaparak ATV ekranlarına veda ediyor.

HAKİM FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hakim Ömer Arif'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkar. Azem, oğlunu öldüren kişinin aslında Ozan olduğunu öğrenmiştir. Fakat bunu hakimin yüzüne vurmak için o büyük anı beklemektedir... Ve Azem oyunu başlatır.

Demirkıran Ailesi'nden tamamen kurtulmak için gün sayan Ozan, Deniz'in yanında zoraki bir şekilde durmaya devam eder. Aklı ve kalbi hala Cerendedir fakat eski kız arkadaşının gönlünü nasıl kazanacaktır?

Gülbahar Azem'le bir olup Kadir'e cephe almıştır fakat mahalleyi geri almak düşündükleri kadar kolay olmaz... Kadir'in aklındaki planla yer yerinden oynar...

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hakim Atv Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title