Haberler

Hakim full HD bölüm izle! Hakim 5. bölüm tek parça izle! Hakim son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Hakim dizisi izlemek isteyen seyirciler, Hakim full HD bölüm izle ve Hakim tek parça izle diye araştırıyorlar. Hakim 5. bölüm full HD izleme linki! Hakim full HD bölüm izle ve Hakim 5. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Hakim son bölüm neler oldu? Hakim 5. bölüm tek parça izle!

ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Hakim 5. bölüm full HD izle ve Hakim full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Hakim 5. bölüm tek parça izle ve Hakim full HD bölüm izle diye araştırıyor. Hakim full HD bölüm izle! Hakim 5. bölüm tek parça izle! Hakim son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

HAKİM SON BÖLÜM NELER OLDU?

Ömer Arif, taksicinin ölümüyle şantajdan kurtulmuştur. Fakat önünde daha büyük sıkıntılar vardır. Azem ensesindedir. Yasemin de onun peşinde… Gülbahar, Cevdet'i sıkıştırmaktadır. Cevdet, Gülbahar'la yaptığı anlaşmaya sadık kalır. Ancak işler planladığı gibi gitmez. Bunun üzerine Gülbahar, anlaşmayı fes etme kararı alır. Tüm bildiklerini anlatmak üzere Azem'e gider.

Deniz'le arası açılan Ozan ise vicdanının sesini daha fazla bastıramaz. Yaşananlara son vermek isteyen Ozan harekete geçer.

Hakim full HD bölüm izle! Hakim 5. bölüm tek parça izle! Hakim son bölüm neler oldu?

HAKİM KONUSU NE?

İdealist ve dürüst bir Hâkim, oğlunun suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için amansız bir savaşa girer. Hâkim Ömer Arif Derman, karısının ani ölümünden sonra, oğlu Ozan'la kendine yeni bir dünya kurmaya çalışmaktadır. Bu dünya Ozan'ın kaza sonucu birini öldürmesiyle alt üst olur… Ömer Arif, oğlu Ozan'ı korumak için, bugüne kadar inandığı tüm ilkelerinden vazgeçmek zorunda kalır. Zira Ozan'ın ölümüne neden olduğu genç, bir Mafya liderinin oğludur. Oğlunun hayatının tehlikede olması, Ömer Arif Derman'ı bambaşka bir adama dönüştürecek; oğlunu kurtarmak için gireceği savaşta, sadece kendini değil, sevdiklerini de ateşe atacaktır...

Hakim full HD bölüm izle! Hakim 5. bölüm tek parça izle! Hakim son bölüm neler oldu?

HAKİM OYUNCULARI

Erdal Beşikçioğlu (Ömer Arif Derman)

Ebru Özkan (Yasemin Kaner)

Uğur Yücel (Cevdet)

Yurdaer Okur (Azem Demirkıran)

Eslem Akar (Deniz Demirkıran)

Fatih Berk Şahin (Ozan Derman)

Burcu Kara (Ayşe Korkmaz)

Hasibe Eren (Gülbahar)

Gülsen Tuncer (Semra)

Seda Akman (Zümrüt Demirkıran)

Naz Çağla Irmak (Ceren)

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title