Haberler

Hakan Kutlu Ebru Sertbay ile Sevgili mi? Hakan Kutlu Kimdir? Ebru Sertbay Kimdir?

Güncelleme:

Hakan Kutlu Ebru Sertbay ile sevgili mi sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki Hakan Kutlu kimdir? Ebru Sertbay kimdir? Hakan Kutlu ve Ebru Sertbay ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

Hakan Kutlu ve Ebru Sertbay sevgili mi sorusunun cevabı haberimizde. Evli ve iki çocuk babası olan teknik direktör Hakan Kutlu, Miss model of Turkey 2013 güzeli Ebru Sertbay'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Uzun bir zamandır Miss model of Turkey 2013 güzeli Ebru Sertbay'la yasak aşk yaşadığı dedikoduları konuşulan teknik direktör Hakan Kutlu, önceki gün sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflere yakalandı. Sözcü'de yer alan habere göre; En son Kayserispor'da teknik direktörlük yapan ve bu yıl hem özel hayatı hem de iş hayatında zor dönemler yaşadığı için geçtiğimiz hafta Kayserispor'dan istifa eden Kutlu, sevgilisi Ebru Sertbay'la birlikte Nişantaşı'ndaydı.

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI

Hakan Kutlu sevgilisi Ebru Sertbay ile görüntülendi. Evli ve iki çocuk babası olan Hakan Kutlu'nun eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Kutlu, gazetecilere "Yeter ya! Ne diye çekiyorsunuz?" diye sitem etti.

HAKAN KUTLU KİMDİR?

Hakan Kutlu, 14 Ocak 1972 Ankara doğumludur. Defans pozisyonunda görev almış olup, futbolculuk kariyerini sonlandırarak teknik direktörlük kariyerine başlamıştır. 2007-2008 sezonunda MKE Ankaragücü başkanı Cemal Azmi Aydın tarafından futbol takımının başına geçirildi. Ankaragücü ile Süper Lig'de 34 maça çıktı ve takımı 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. 36 gol atarak ve 44 gol yiyerek MKE Ankaragücü'ndeki ilk sezonunda takımı ligi 8. sırada tamamladı. 2009'da Denizlispor'un başına getirildi ama Denizlispor 1. Lige düşünce görevine son verildi. Manisaspor'da 4 hafta art arda kaybettikten sonra başkanla görüşüp görevinden istifa etmiştir.

Aralık 2011'de ligde son sırada bulunan Ankaragücü'nde teknik direktör Ziya Doğan'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine getirilerek tekrar eski takımının başına geçmiştir. Takımının mali krize girmesinden ötürü tüm as oyuncularını kaybetmesine rağmen sezon sonuna kadar takımı çalıştıran ancak lig sonuncusu olarak küme düşmeyi engelleyemeyen Hakan Kutlu, kulüp yöneticilerinin isteğiyle 16 Temmuz 2012'de görevi bıraktı.

2013 yılında Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nu çalıştırmaya başlamıştır. 2012-13 sezonunu 18. ve son sırada tamamlayarak 1. Lig'e düşen takımdaki görevine ertesi sezon da devam etti. 2014'ün Mart ayında görevine son verildi.Daha sonra takımın başına tekrar getirildi ve play-off finalinde takımı Süper Lig'e yükseldi. 2016 yılı Mart ayında Kayserispor ile anlaşan Kutlu, ligin 13. haftasından sonra 6 Aralık 2016'da teknik direktörlük görevinden istifa etti

EBRU SERTBAY KİMDİR?

Ebru Sertbay Bursalı voleybolcu ve mankendir.2013 Miss Model Of Turkey modellik yarışmasında dördüncü güzel ünvanını kazandı. 2013 Miss Model Of Turkey modellik yarışmasında 4'ncü olan Ebru Sertbay, tacını aldığı Kuşadası Aqua Fantasy'de kampa girdi. 26 katılımcı bayanın içinden 4.'lük elde eden Ebru Sertbay, Türkiye'yi temsil edeceği uluslararası yarışmaya Aqua Fantasy'nin doğal güzellikleri arasında yaptığı tatil ile hazırlanıyor.

Uzun bir koşuşturma turundan sonra Kuşadası'na gelerek tacını aldığı Aqua Fantasy Otel'de enerji toplayan Sertbay, kendisine Tuğba Özay'ı örnek aldığını söyledi. İtalya'da yapılacak olan yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Ebru Sertbay, uykuyu çok özlediğini, bütün çalışmalarında kendisine örnek aldığı Tuğba Özay'ın her zaman her şartta desteğini aldığını belirterek "Miss Model Of Turkey yarışmasında 4'ncü seçildikten sonra gerek yurt dışından gerek yurt içinden bir çok teklif geliyor. Ancak şuan da yurt dışında yapılacak olan yarışmada ülkemi temsil etmekten başka bir düşüncem yok. Yarışmanın ardından gelen teklifleri değerlendirerek tercihimi yapacağım" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hakan Kutlu Kayserispor Ankaragücü Nişantaşı Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title