Haberler

Hadise hamile mi? Hadise Mehmet Dinçerler bebek mi bekliyor?

Güncelleme:

Geçtiğimiz mayıs ayında Mehmet Dinçerler ile evlenen giren Hadise hamile mi? sorusu merak konusu oldu. Peki, Mehmet Dinçerler Hadise bebek mi bekliyor? İşte detaylar…

Hadise bir süredir aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile mayıs ayında gözlerden uzak bir şekilde dünyaevine girdi. Yaşadığı aşk ile sürekli magazin gündeminde olan Hadise'nin hamile olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Hadise hamile mi? Mehmet Dinçler Hadise bebek mi bekliyor? Detaylar haberimizde…

HADİSE HAMİLE Mİ?

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Son olarak Hadise hamile mi? sorusu merak konusu oldu. Ünlü şarkıcıdan hamile olduğu yönünden herhangi bir açıklama gelmedi.

HADİSE MEHMET DİNÇERLER BEBEK Mİ BEKLİYOR?

Çiftin bir an önce evlenmesinin nedeni olarak Hadise'nin hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Hadise, çıkan iddiaları yalanlayarak "Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz fakat her şeyin zamanı var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz." ifadelerini kullanmıştı. Fakat Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendikten sonra ikiliden bebekle ilgili yeni bir açıklama gelmedi.

Hadise hamile mi? Mehmet Dinçerler Hadise bebek mi bekliyor?

Hadise hamile mi? Mehmet Dinçerler Hadise bebek mi bekliyor?

Hadise hamile mi? Hadise Mehmet Dinçerler bebek mi bekliyor?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mehmet Dinçerler Hadise Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title